jesli cwicze na mase moge robic serie 7 seri po 6 powt. i 4ser po 6 pow na poszczegulne cwiczenia ????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- czy moge brac hmb treca w plynie jesli tylko co zaczynam i czy odrazu moge to wziasc
- Jaki moge brać na siebie największy ciężar i czy mogę ćwiczyć na siłowni
- CZY JESTEM GOTOWY, CZY MOGE ZACZĄĆ ĆWICZYĆ NA SIŁOWNI- 14, 5 LAT
- Czy moge tak ćwiczyć i czy odpoczynek na duży wpływ na przyrost masy mięśniowej
- Czy moge dawac na rzeźbe czy trzeba schudnac ?
- Czy moge juz zaczac robic mase, czy jeszcze redukowac tkanke tluszczowa?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na duze partie : klata , nogi . plecy rob po 12-15
na male: biceps triceps , lydki, przedramie - 8-9
Jestes poczatkujacym , dopiero zaczynasz ,, ? na barki rob z 12 , 13 na barki nie ma reguly kazdy odzczuwa co innego , ja czuje bary przy 14 15 seriach i po 12-15 powt, zroh na wyczucie i zorientujesz sie co najlepeij na Ciebie dziala , z przedramieniem podobnie ktos zrobi 6 serii a ktos musi ponad 10 . Powodzenia , mam nadzieje ze Ci pomoglem choc troche
na male: biceps triceps , lydki, przedramie - 8-9
Jestes poczatkujacym , dopiero zaczynasz ,, ? na barki rob z 12 , 13 na barki nie ma reguly kazdy odzczuwa co innego , ja czuje bary przy 14 15 seriach i po 12-15 powt, zroh na wyczucie i zorientujesz sie co najlepeij na Ciebie dziala , z przedramieniem podobnie ktos zrobi 6 serii a ktos musi ponad 10 . Powodzenia , mam nadzieje ze Ci pomoglem choc troche

...
Napisał(a)
jesli chodzi o powtorzenia to rob od 8 do 12 , tez wsumie nie ma reguly ale na poczatek starczy .Pamietaj ze w tym sporcie nie ma zasady ty robisz tak , dziala na ciebie to na mnie tez podzial, kazdy jest inny i ten sport polega na wyczuciu swego organizmu , zorientowaniu sie co najlepeij ciebie porusza a co nie . Dobieraj takie ciezary zeby pracowal zamierzony miesien a nie wszystkie np bujajac sie ze sztanga cwiczac biceps Jeszcze raz powodzenia!
...
Napisał(a)
jesli staz dopiero 3 miesiace tak jak masz w prfoilu to mysle ze 6-8 na duze grupy a na male 3-4 zdecydowanie wystarcza 

jakbys sie nie obrocil zawsze ci sie ktos do dupy dobierze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!