Szacuny
11102
Napisanych postów
51200
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co brac żeby do około 19 lipca pozbyć sie tłuszczyku (moge biegać)
I co zacząć brać na masę żeby po 19 lipca coś złapac do wrzesnia (19 mam urodzinki i troche kaski wpadnie
..::To jest miejsce na twoją reklamę::..
.::Całkowity kosze wynosi 1 SOG::..
PROMOCJA!!!!!!!!!!!
Szacuny
57
Napisanych postów
10990
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
88360
troche to znaczy ile ?
mozesz zapodac ALC, ZMA, do tego krea citro i piro...HMB, Green Tea...izolat jako uzupelnienie diety...troszke aeroboow i mozesz cos spalic i zbudowac troszke mieska
Szacuny
28
Napisanych postów
5177
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
43039
Aby zrzucić zmniejszaj systematycznie ilość jedzonych węglowodanów, a dołóż białka. Zacznij robić aeroby(może być rower stacjonarny lub bieganie)-systematycznie również dodając czasu-zacznij od 20-30 minut w pierwszym tygodniu aby nie pojechać od razu po zdobytej masie. W celu zabezpieczenia mięśni przed spadkami przydałby się jakiś antykatabolik-glutamina na przykład, HMB również. Odżywka białkowa byłaby także na miejscu. Jeśli jeszcze masz kasę to przy zrzucaniu pomoże Ci l-karnityna i zielona herbata.
Na masę-dieta z odpowiednią ilością węglowodanów i białka, jakiś gainer jeśli nie masz problemu z tkanką tłuszczową oraz okresowo kreatyna, jak również ZMA, ALC i wszelkie inne wynalazki-zależne od portfela. Białko jeśli nie dostarczasz odpowiedniej jego ilości oraz na noc przed snem. Poczytaj na forum bo jest trochę postów o masie.
Szacuny
11102
Napisanych postów
51200
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
biegaj godzinke dziennie, albo więcej, jak nie dasz radę bez przerby to biegaj z ustalonymi z góry przerwami, np 10 minut biegu i 5 minut przerwy, 10 minut biegu i 5 minut przerwy i tak z 5 razy, najlepiej się biega po lesie, albo za miastem po piaszczystym podłożu
jak nie będziesz biegał (polecam też skakankę) i trzymał diety to żadne suple nie pomogą, gdyż są w tym przypadku tylko uzupełnieniem
Szacuny
11102
Napisanych postów
51200
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
wiem, że po 30 minutch
ale z początku może nie dać rady tyle czasu bez przerwy biedz, jak poczuje że da rady to tak zacznie
ja tak kiedyś biegałem to po tygodniu już mogłem biec 45 minut bez przerwy, tylko, że dla mnie nie zależało na utracie tkanki tłuszczowej tylko biegałem dla kondychy