pozdrawiam
...
Napisał(a)
planuje sobie cykl boldenon+sustanon,bede jechal na stalej dawce 250mg susty i 200mg boldka tygodniowo przez 10 tygodni .celem oczywiscie jest masa.jak ktos robil taki cykl lub podobny niech opisze swoje osiagi po takim cyklu i dawki jakie bral
pozdrawiam
pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja osobiście nie bralem , ale kumpel bił cykl:
1-10 300mg prolo
1-10 200mg bolda
z efektow byłbardzo zadowolony poszło mu 6 kg retencja była niewielka pocyklu poszlo w duł chyba z 0,5kg albo 1kg
oczywiście nue byl to jego pierwszy cykl,
diete miał zapięta na ostatni guzik hehe
Robert P.
1-10 300mg prolo
1-10 200mg bolda
z efektow byłbardzo zadowolony poszło mu 6 kg retencja była niewielka pocyklu poszlo w duł chyba z 0,5kg albo 1kg
oczywiście nue byl to jego pierwszy cykl,

Robert P.
każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .
...
Napisał(a)
dołączam sie bo niedawno pytałem to samo ale nikt mi nie odpowiedział
jakiego bolda twój kumpel bił?
jakiego bolda twój kumpel bił?
...
Napisał(a)
tego nie wiem.., wydaje mi sie że LL bo do tego mial dostęp przeważne , nie mia łwy***ki tu jestem 100% pewny
1
każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .
...
Napisał(a)
rozumiem ze te 6 kg to same miecho..??bo jezeli pol na pol z tluszczem to slabo troche jak na 2,5 miecha.moze sie ktos wypowie kto bral osobiscie bo napewno jest ktos taki
...
Napisał(a)
hehe osoby ktore biorą sterydy jakiś czas i są naprzyklad na 3-4 cyklu , to każdy kg sie liczy , no z 5 hg miąska na tym zrobil , ale podszedł do sprawy profesjonalnie , wiesz mi 5KG to DUZO!!
...
Napisał(a)
fajny towar, troche wolno sie rozkreca, ale bardzo 'przyjaznie' dziala jak chcesz zrobic troche kg suchego miesa : mala retencja, apetyt podrkeca (ale nie tak, ze sie nie da opanowac), zyly i wzrost ogolnej kondychy (biegi np.) po 4tyg. bardzo duzy (jak dla mnie przynajmniej)
...
Napisał(a)
jednego i drugiego latwo o wy***ke 

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)

1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!