Witam. Mam problem. Otóż przy-łokciowa część bicepsa jest dużo bardziej rozwinięta od przy-barkowej (przy barkach praktycznie 0 mięśnia). Co robić, aby bardziej pobudzić tę część bicepsa? Zależy mi na tym, by do działania zmobilizować przy-barkową część bicepsa i mięsień ramienny, a przy-łokciową odciążyć. Jakie ćwiczenia proponujecie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Masz dziwny problem.. zabardzo nie wiem jak tego dokonales ?
Sila rzeczy cwiczac na modlitewniku podchwytem nie ma silu musi rosnac caly biceps..To ze mozesz miec dolna czesc bica (ta "przylokciowa") kiepsko rozwinieta to da rade przy niewlasciwym treningu ale gorna ?
Sila rzeczy cwiczac na modlitewniku podchwytem nie ma silu musi rosnac caly biceps..To ze mozesz miec dolna czesc bica (ta "przylokciowa") kiepsko rozwinieta to da rade przy niewlasciwym treningu ale gorna ?
Najlepszym treningiem jest brak treningu...
...
Napisał(a)
ano własnie... nie mam pojecia co robić;
to prawdopodobnie wina tego, ze na poczatku przygody z siłownia wykonywałem tylko 2/3 ruchu w kazdym z cwiczen na biceps
co robic? myslałem nad uginaniem ramion z prosta sztanga, waskim chwytem; unoszeniem sztangielek na skosnej
to prawdopodobnie wina tego, ze na poczatku przygody z siłownia wykonywałem tylko 2/3 ruchu w kazdym z cwiczen na biceps
co robic? myslałem nad uginaniem ramion z prosta sztanga, waskim chwytem; unoszeniem sztangielek na skosnej
...
Napisał(a)
^
myśle o:
podciąganie wąsko, nachwyt 3x10-8
unoszenie ramion podchwytem, wasko, prosta sztanga 8-6
unoszenie naprzemienne sztangielek na ławce 45 stopni 3x8
albo:
unoszenie ramion podchwytem, wasko, prosta sztanga 10-8
młotki 3x8-6
myśle o:
podciąganie wąsko, nachwyt 3x10-8
unoszenie ramion podchwytem, wasko, prosta sztanga 8-6
albo:
unoszenie ramion podchwytem, wasko, prosta sztanga 10-8
młotki 3x8-6
...
Napisał(a)
Moze wrzuc foto.. zobacze jak to wyglada. Ale generalnie modlitewnik podchwytem powinien byc najlepszy...
Najlepszym treningiem jest brak treningu...
...
Napisał(a)
daj fotkę, stosuj różne ćwiczenia, urozmaicaj treningi, rób pełne zakresy ruchów to mięśnie będą rosły równo
...
Napisał(a)
nie za bardzo teraz mam jak fotke wrzucic, jutro wrzuce;
który z powyzszych treningow byscie polecili?
który z powyzszych treningow byscie polecili?
...
Napisał(a)
czy 10 serii nie bedzie za dużo?
poradźcie
bardzo mi zależy na tym, aby w treningu zawarte były te 3 ww. cwiczenia
poradźcie
bardzo mi zależy na tym, aby w treningu zawarte były te 3 ww. cwiczenia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!