Szacuny
0
Napisanych postów
272
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1674
witam moze i zostane wysmiany tutaj ale co mi tam... czytalem ze co 6-8 tygodni trzeba zmienaic plan treningowy bo miesnie sie przyzwyczajaja do wykonywanych cwiczen to skoro moj plan treningowy na niego wyglada tak:
1) uginanie ramion ze sztanga 4x12-15
2) uginanie ramion z hantlami na przemian 4x10-15
3) modlitewnik 4x 10-12
no to jak zmienie plan treningowy no to jakie wtedy cwiczenia mam robic na biceps?? jak to sa najlepsze?? czy moze chodzi tutaj o kolejnosc wykonywanych cwiczen??
Szacuny
0
Napisanych postów
272
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1674
maniek jak cos ci sie nie podoba to zamknij pape i sie nie odzywaj jak czegos nie wiem to pytam bo po to wlasnie powstalo to forum... w altasie patrzalem ale wszystkie cwiczenia jakie sa tam pokazane to uginanie ramion ze sztanga czy hantlami wiec pytam...
Szacuny
58
Napisanych postów
6529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36902
możesz chociażby pozmieniać kolejność tycy ćwiczeń, możesz pozmieniać chwyty (np. zamaist podchywtu młotkowy i odwrotnie), mozeszzamiast modlitewnika np. dac kolano, mozesz uginac ramiona ze sztanga trzymaajc ja szeroko lub wąsko... jest MULTUM mozliwych zmian tlyk poszukaj w atlasie ćwiczeń
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
1 lepszy od 2giego jak ja to lubie
1 zadaje d****ne pytania
2gi d****nie uklada mu plan
A grupa normalnych reaguje normalnie i tworca tematu kaze spadac osoba ktore dluzej siedza na tym forum niz on ma prawdopobnie lat uwielbiam to dla takich osob warto tu siedziec
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
0
Napisanych postów
272
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1674
ok to wszystko co chcial bym wiedziec seba zdawalem sobie sprawe ze bedziecie sie smiac zemnie ale lepiej zebyscie sie posmiali tutaj niz zebym mial nie prawidlowo wykonywac cwiczenia napewno zrobil bys to samo w moim przypadku... dzieki wielkie