Witam. Jakie waszym zdaniem jest najlepsze cwiczenie na "motyle" ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
juz nie tyle o ciezar chodzi, chociaz też :) ale po prostu musisz kontrolować ciało... to wymaga techniki... :) wiec najpierw poćwicz na mniejszym ciezarze a potem kontynuuj przy wiekszych obciazeniach :)
...
Napisał(a)
Czy wszystkie? Raczej sie z tym nie zgodze.
Do autora: Masz atlas(online), skorzystaj z niego. Dobre sa cwiczenia zlozone, podciaganie na drazku, czy wioslowania wolnym ciezarem. Gorsze juz wyciagi itp.
Zmieniony przez - _Grizzly_ w dniu 2008-01-17 11:21:41
Do autora: Masz atlas(online), skorzystaj z niego. Dobre sa cwiczenia zlozone, podciaganie na drazku, czy wioslowania wolnym ciezarem. Gorsze juz wyciagi itp.
Zmieniony przez - _Grizzly_ w dniu 2008-01-17 11:21:41
...
Napisał(a)
podciąganie na drążku szerokim nachwytem, wiosłowanie sztangą szerokim nachwytem, podnoszenie konca sztangi :)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
podciaganie na drązku
ściąanie drązka wyciagu górnego do klatki/karku
wiosłowanie hantlą/sztangą
najlepsze
ściąanie drązka wyciagu górnego do klatki/karku
wiosłowanie hantlą/sztangą
najlepsze
...
Napisał(a)
Zdecydowanie podciąganie końca sztangi w opadzie. Duży ciężar , dynamiczne ruchy
...
Napisał(a)
nie bede zakladal nowego tematu, wiec spytam tutaj.
jak robilem wioslowanie sztanga nachwytem kumpel mi powiedzial ze troche sie garbie. i czy dopuszczalny jest koci grzbiet w tym cwiczeniu? najszersze i tak dostana po dupie i tak, ale czy to ma jakis negatywny wplyw na kregoslup czy cos?
ogolnie to zamienilem waskie podciaganie na drazku bo nie mam az tak waskich plecow ale chude sa i chce zeby grube byly
jak robilem wioslowanie sztanga nachwytem kumpel mi powiedzial ze troche sie garbie. i czy dopuszczalny jest koci grzbiet w tym cwiczeniu? najszersze i tak dostana po dupie i tak, ale czy to ma jakis negatywny wplyw na kregoslup czy cos?
ogolnie to zamienilem waskie podciaganie na drazku bo nie mam az tak waskich plecow ale chude sa i chce zeby grube byly
...
Napisał(a)
Kociego grzbietu nie wolno robic w zadnym ćwiczeniu to grozi kontuzja kregosłupa więc zwracaj na to uwagę
pozdro
pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!