WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Zmienić spalacz czy nie?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 780

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 371
Siemanko,
Brałem teraz spalacz Dorian Yates Black Bombs i właśnie skończyłem całą puche. Moje pytanie brzmi czy kupować teraz coś mocniejszego czy nie? Do mojego celu wagowego zostało jeszcze tak 7-8kg :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12555 Napisanych postów 162261 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1242805
patrzac na wiek odp brzmi NIE.
powinienes rozegrac to tak by na BB konczyc redukcje

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3635 Napisanych postów 31015 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 294323
J,W
spalacze nie stosuje się od początku do redukcji, tylko na końcówkę
Jedyne co możesz zrobić to zmodyfikować diete oraz trening
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2242 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 42188
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12555 Napisanych postów 162261 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1242805
a jak zostalo 7-8kg to jest to dosc sporo fatu do zrzucenia, gdyz jak piszesz jest to juz w trakcie redukcji, wiec raczej nie jest tutaj mowa o wodzie i pewnej ilosci glikogenu ktora w pierwszej fazie redukcji zlatujesz az milo z masy ciala

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

regeneracja, pomoc w doborze supli

Następny temat

Problemy z RedWeiler

electro
Polecane artykuły