Szacuny
216
Napisanych postów
36673
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
115957
Witam,
tak mnie to zaciekawiło. Regularnie od paru miesięcy biorę przed spaniem melatoninę, ale dwa dni temu obudziłem się w środku nocy i przez parę godzin miałem zawroty głowy. Słyszałem już parę razy o podobnym "zjawisku", ale nic na ten temat nie znalazłem. Ma ktoś jakieś namiary na badania/abstracty?
Szacuny
216
Napisanych postów
36673
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
115957
Hmm, melatoninę biorę od wielu lat, z przerwami rzecz jasna, i pierwszy raz coś takiego miałem. Sam się dziwię, bo zatoki mam ok, jestem zdrowy. Całkiem możliwe, że to od czegoś innego było, ale nie zmienia to faktu, że temat jednak może być w przyszłości rozwinięty :) Dzięki za zainteresowanie :)
Szacuny
216
Napisanych postów
36673
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
115957
adzik - odpukać sen jest ok ostatnio :) A zmęczony jestem, przede wszystkim pracą i różnymi innymi obowiązkami zawodowymi :)
Arros - ja biorę 3mg na jakieś 30min przed snem, w miarę na pusty żołądek. Ale tylko i wyłącznie na sen, nie rozwaqżałem nigdy brania melatoniny w kwestii anabolizmu, choć może być to ciekawe ;) Dodam tylko, że nie łykam melatoniny z apteki, tamta to nawet w dawce 15mg nic nie daje...
Zmieniony przez - King_Odin w dniu 2011-12-16 15:14:21
Szacuny
465
Napisanych postów
52009
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
199651
Witam,ja po 5mg rano mam jakby kaca.a po 2,5mg już go tak nie odczuwam a mam takie pytanko,czemu po melatoninie zawsze mam moc popapranych snów??(takich horrorków koszmarków itd to nigdy nie mam,tylko na melatoninie,szukałem o tym na necie ale nic nie znalazłem.