kupilem zestaw spartan I przedewszystkim ze wzgledu na wyciag odrazu przy laweczce, poniewaz nie mam mozliwosci przymocowania do siacny lub sufitu. Ale zawiodlem sie wlasnie przez wyciag przy laweczce ok wszystko fajnie tylko ciezary to mam sobie zakladac na ta zylke ktora mi przyslali?! nie ma zadnego haczyka do ktorego moglbym przymocowac drazek , jedynie dostalem sam wyciag drazek i drut , do czego przyczepic drazek? jak nalozyc na to ciezary?...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Podaj nr zamówienie pewnie zapomnieli Tobie wysłać jednego elementu zgłoszę To do działu z Reklamacją 

...
Napisał(a)
nie zamawialem tego niestety tutaj... mozna dostac gdzies te czesci osobno:)?
...
Napisał(a)
allegro, moze zamawialem w tym samym sklepie bo bodajze na allegro chyba caly sprzet byl od jednego
...
Napisał(a)
18039 nie wiem czy o to chodzi w meilu pisze twoje zamowienie o numerze:18039 jesli nie to to mow
...
Napisał(a)
dziekuje bardzo, moge juz oczekiwac przysylki tak?:) pozdrawiam i jeszcze raz dzieki
...
Napisał(a)
DexJackson Przekazałem reklamację dalej mam nadzieję że osoba z działu Reklamacji została poinformowana 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!