Szacuny
3
Napisanych postów
445
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
15422
witam obecnie jestem na cyklu XP+cp cykl trwa ok 4 tyg zadowolony jak narazie z efektów ale mam mały problem kończy mi sie cp(starczy na ok 2dni).Mam zamiar dokupić jakieś zwykłe mono do xp co o tym sadzicie ....??
obecnie dawkowałem:
rano cp
przed treningiem xp
po trningu cp
No i wlasnie nie wiem co zrobic czy kupic zwykłe mono i brać tak jak brałem cp czy co......????proszę o porade.
Szacuny
3
Napisanych postów
445
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
15422
wydaje mi sie ze dawowanie dało bardzo zadowalajace efekty i jestem zadowolony wiec troszke nie na miejscu jest stwierdzenie beznadziejne dawkowamnie ..........ale ok każdy ma swoje zdanie
Szacuny
14
Napisanych postów
2969
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
26817
przy takiej wadze ;/ tyle porcji CP i jeszcze XP to lekka ,jeśli nie duża przesada..
kup małą puszke CP to nie to samo co mono ,a cena jest naprawde nie dużo większa niż mono..
dodam jeszcze że przy takiej wadze i wymiarach branie kreatyny ,a już w szczególności staków w dodatku tak mocnych jak XP to GŁUPOTA ! ale trudno jest już po fakcie..
Zmieniony przez - ripahza w dniu 2007-04-11 23:29:54
Szacuny
3
Napisanych postów
445
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
15422
ripahza ile porci ??? biore po 1 miarce rano i 1 po treningu myslisz ze to było za dużo?
A co do wagi to jest 67 kg przy wzroscie 160!!
Wymiary moje beda zawsze mniejsze od kogos kto ma 180cm wzrostu i 100kg wagi nie wiem nie chce sie tu z nikim klucic ale nic a co do moich wymiarów nie są aż takie złe w profilu dopiero dzisiaj uaktualniłem profil
Jeszcze kwestia czy za wczesnie sięgnołem po Xp moj staż na siłowni juz też trwa ok 4 latek z przerwami i spokojnie po xp wydaje mi sie ze mogłem sięgnąć dlaczego nie.....
przepraszam za błedy ortograficzne jezeli takie zaistniały...
Zmieniony przez - andrewipaj w dniu 2007-04-11 23:56:00