Zmieniony przez - Ernest_18 w dniu 2019-11-27 17:21:10
w toku eksperymentu chemicznego
Ilość wyświetleń tematu: 11776
w toku eksperymentu chemicznego
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ska2010laR
Bilem 500mg testa w tyg ale jskos go nie czulem. Zrobilem badania okazalo sie ze prolka i estro wywalone. Postanowilem ze odstawie enan i wejde na hcg i cabaser.
Wieczorem przed praca wbilem 1000j hcg i 0,5cabasera. Bylem w pracy mysle ze tak 6h po tym zaczolem slyszec syczenie w lewym uchu, potem jak by w calej glowie. Minelo pare dni a pisk- szum caly czas. Poszedlem do laryngologa sprawdzil uszybi powiedzial ze jest czysto i zmiezyl cisnienie 190/86, skierowal mnie do kardiologa , tam dostalem tabletki , i liczylem ze zbije cisnienie i szumy ustapia. Po 3tyg jak szumy nie ustepowaly poszedlem jeszcze raz do laryngologa , zrobil test na such i wyszlo ze 100% slyszalnosci jest i on nie ma sie do czego przyczepic. Cisnienie ciezko bylo mi zbic mialem zmiane tabletek i od tak tygodnia cisnienie unormowane 120-130/70-75, a pisk pozostal do tej pory . Minelo 8tyg i mam czasami ze okolo paru minut cisza i znowu wraca. Poszedlem do lekarza w poniedzialek , powiedziala ze szumy juz powinny ustapic bo cisnienie jest juz ok. Sam jej powiedzialem zeby mi dala skierowanie na tomografie glowy , bo moze jak to cisnienie wybilo cos tam namieszalo w glowie.
Jestem ogolnie wk***i.... zmeczony i przestraszony
8tyg ciaglego halasu , klade sie i nie moge spac bo w calej glowie dudni, a w ciagu dnia jak by w lewym uchu.halas nie do opisania bo to jak szumialo, a jak zatykam uszy to tak jak by ciagly pisk. Rozmawiam z ludzmi i normalnie to caly czas slysze.
Mysli naprawde straszne , z czystym sumieniem moge powiedziec ze to juz depresja ......
Kazdy mowi ze sobie wkrecam albo ze samo minie , ja sie juz ludze od 8tyg zecto minie a to jak bylo tak jest.
Treningi robie z dupy, prolka wywalona, estro na dole i probuje teraz przez hcg , cebaser i proviron jakos sie poskladac do kupy.
Czuje ze lece w dol , malo jem i ogolnie brac checi na nic.
Gdyby nie dzieci i zona ...............
Pisze bez skladu i ladu ale takie emocje mam w sobie , rozpacz i nie moc ze jak nigdy
doping & zdrowie
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Nasz sklep
Mega promocja