...
Napisał(a)
Cisnienie 150/90 hemoglobina ponad norme , piszczenie w uszach od tygodnia , czy wskazane branie acardu?
...
Napisał(a)
Acard nie pomoze ani na cisnienie ani na obnizenie hemoglobiny.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Ska2010laRCisnienie 150/90 hemoglobina ponad norme , piszczenie w uszach od tygodnia , czy wskazane branie acardu?
Stałka?
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Cisnienie na cyklu na prawej rece 190/94 na lewej 182/91 miezone u kardiologa . Tab przepisal micardis 40mg/12,5mg jedna dziennie.
Przerwac cykl? Co robic panowie?
Przerwac cykl? Co robic panowie?
...
Napisał(a)
a przed cyklem jakie bylo cisnienie ?
a co do samopoczucia to ogladalem filmik Piechosia i on tam mowil zeby uniknac tego nalezy bic hcg non stop w dawkach 250 jednostek 2-3 razy na tydzien LH nie dzila tylko na jadra ale stanowi wazny hormon z ktorego nasz organizm jest w stanie syntezowac miedzy innymi dopamine gdy jest jej malo plus pare innych hormonow ktorych juz nie pamietam, moze tutaj bylo by rozwiazanie
a co do samopoczucia to ogladalem filmik Piechosia i on tam mowil zeby uniknac tego nalezy bic hcg non stop w dawkach 250 jednostek 2-3 razy na tydzien LH nie dzila tylko na jadra ale stanowi wazny hormon z ktorego nasz organizm jest w stanie syntezowac miedzy innymi dopamine gdy jest jej malo plus pare innych hormonow ktorych juz nie pamietam, moze tutaj bylo by rozwiazanie
"Quot me nutrit me destruit"
...
Napisał(a)
Stałka, w sensie czy całą dobrę od rano/południe/popołudnie/wieczór/noc..? Czy są jakieś zmiany? Jak się czujesz z tym ciśnieniem, ogarniasz czy niepokój cały czas?
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Dzisiaj zaczynam dopiero walke z tym cisnieniem, mam mierzyc rano i wieczorem , 1tab dziennie . Czuje sie srednio , najgorzej to te szumy w uszach bo sa juz od 8dni i caly czas szum , najgorzej jak jest cisza w pokoju to wtedy nie idzie wyrobic. Mam nadzieje ze jak zbije cisnienie to szumy ustapia. Tylko nie wiem co robic z tym propem i masterem czy odstawic czy bic dalej , wiadomo wolalbym dokonczyc cykl.
...
Napisał(a)
Przeleć kilka dni na tabsach i monitoruj sytuacje. Trening chwilo odpuść ale raz na dzień rób testa np szybki marsz, czy rower jak masz stacjonarke w domu, albo szybkie wejście po schodach, nagłe zmiany pozycji kilka serii skoki i 50pomek i do pionu powtarzasz zabieg. I obserwuj co się dzieje z Tobą. Regularny pomiar.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Od siebie dodam to co ostatnio oglądałem u Czechowicza z dr. Alicja. Że generalnie jest przeciwko upustom krwi, ale jak już wystąpią jakieś tam sajdy to trzeba. Jak dobrze kojarzę wymieniła tam min. Szumy w uszach... Zaznaczam że mogę się mylić
Poprzedni temat
Guzki i spuchnięte sutki po Epi
Polecane artykuły