doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Wczoraj wieczorem wziolem tab na cisnienie i rsno cisnienie 135/78 puls 71.
Szumy w uszach nadal sa.
W niedziele wbilem propa100mg , mastera 100mg,
W poniedzialek hcg 1000j
Co dalej robic z treningiem ?
Co dalej z cyklem ? - bic dalej ? Czy mostek zrobic ? Czy odstawic ?
Szumy w uszach nadal sa.
W niedziele wbilem propa100mg , mastera 100mg,
W poniedzialek hcg 1000j
Co dalej robic z treningiem ?
Co dalej z cyklem ? - bic dalej ? Czy mostek zrobic ? Czy odstawic ?
...
Napisał(a)
Typowe podejście, nad dojechaniem pikawy pracowałem tygodniami/miesiącami ale już po 1tabletce mam być zdrowy i hulaj dusza piekła nie ma
Do końca tygodnia wyreguluj temat. Daj czas na adapteacje organizm-lek. Dalej stopniowo wprowadzaj reszte i obserwuj. Zazwyczaj udaje się pogodzić, ale nie w 12godzin 

4
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Poprostu sie pogubilem w tym wszystkim , tu cykl bity , teraz cisnienie , chce zeby to wszystko mialo rece i nogi
...
Napisał(a)
Grunt to nie panikować. Wszystkiego na raz nie zrobisz. Priorytet to ciśnienie i tym się zajmij przez pare dni, jak bedzie potrzeba to dłużej. Będzie stabilnie doklejaj reszte czyli aktywność stopniowo zwiększaj zakres no i towar - tutaj możesz ruszyć od 50% dawek żeby zobaczyć jaka reakcja będzie. Będzie ok wskoczysz wg planu i rakieta.
4
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Panowie jednak z cisnieniem ciezka walka przez tydzien czasu bralem tab ktora nie zbila cisnienia , cisnienie po obudzeniu okolo145-148/75-79, a w ciagu dnia 155-158/80-82. Dzisiaj bylem u lekarza i zmiana tabletek. A wiec co robic dalej bo ostatni strzal z propka byl 6/10 , co tydzien bite hcg 1000j , cebaser poltora tyg 0,5tab i wczoraj 0,5tab bo odebralem wyniki i prolks jest jeszcze ponad norme. Jak to teraz rozegrac ? Czy wejsc na mostek czy zrobic odblok. Jak by mial wygladac moste lub odblok, bo szczerze panowie nie wiem jak za to sie zabrac.
...
Napisał(a)
Co planujesz na najblizsze 3-4 miesiace jesli off od towaru to proponuje odblok jesli nie to mostek z HCG
1
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Mozesz napisac jak mostek przeprowadzic?
A jak odblok?
Boje sie troche testa zeby jeszcze nie podbil mi cisnienia ktore i tak juz mam wywalone w kosmos. Ciekawe jak zadzialaja te tabletki ktore mi przrpissl ale jak czytsm skutki uboczne to masakra
Zmieniony przez - Ska2010laR w dniu 2019-10-17 18:22:36
A jak odblok?
Boje sie troche testa zeby jeszcze nie podbil mi cisnienia ktore i tak juz mam wywalone w kosmos. Ciekawe jak zadzialaja te tabletki ktore mi przrpissl ale jak czytsm skutki uboczne to masakra
Zmieniony przez - Ska2010laR w dniu 2019-10-17 18:22:36
...
Napisał(a)
Jesli odblok to dajesz HCG 10 000 iu podzielone na 6 x 1660 iu co 2 dni, nastepnie badasz testa jesli osiagnie przynajmniej polowe wartosci widelek to wchodzisz na clomid + nolva po 1 tbl przez 30 dni.
Mostek to samo HCG np 1660 iu co 3 dni przez 4-8 tygodni, mozesz tez dodac proviron 1-2 tbl dziennie.
Mostek to samo HCG np 1660 iu co 3 dni przez 4-8 tygodni, mozesz tez dodac proviron 1-2 tbl dziennie.
1
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Poprzedni temat
Guzki i spuchnięte sutki po Epi
Polecane artykuły