2
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Niestety-wponiedzialek bylem w barze orientalnym-chnszczyzna i sie zatrulem-wymoty,bol glowy robilem 60 a dzis 47
1
...
Napisał(a)
Takie zycie tydzien temu myslalem,ze zrobie 65-70,ale przez zatrucie to bedzie ciezko zrobic 50.Wogole nie wiem czy jest sens jechac,bo do POułtuska mam 100km
1
...
Napisał(a)
Dla niektórych 100 km to nie dużo... Bez przesady z tym zatruciem masz jeszcze cały tydzień. Jak będziesz sobie wkręcał że jedno zatrucie Poland tydzień przed zawodami zrobi Ci krzywdę to na pewno nie zrobisz wyniku
Kettlebell Sport & Deadlift
...
Napisał(a)
Kiepskie nagrodhy 1=-300zl 2 200zl trzeci 1`0,n takcgatrura to bedzie
1
...
Napisał(a)
Dozynki odwolane co oczywiscte odwaznik tez, tak bym nie pojechal bo kontuzxja
1
...
Napisał(a)
Wyszła du.pa po całości wystartowałem mimo kontuzji nagarstka i zrobiłem...25 razy 1 miejsce 86 2 60 3 43 ja robiłem 42 we wtorek liczyłem że odpocznę i się Zregeneruje(w środę przewróciłem się na rowerze)jutro muszę iść do szpitala czy to nie złamanie bo ból był okropny
2
...
Napisał(a)
14 sa tyez zawody w wyciskaniu odwaznika,naszcszescie reka jestt tylo mocno potluczona-lewa a jest leworeczny,wiec co zo zostalo?Probowac prawa reka..37 dzis zrobilem,na podium nie starczy
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat