Szacuny
5
Napisanych postów
385
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1987
Witam Wszystkich ! Chcialem spytać się o rade, na siłowni ćwicze codziennie, po każdym treningu ide powalić w worek bokserki, czy jest to dobre ćwiczonko doliczająć je do ćwiczen siłowych ?! z góry thx za każdą odp ! Pozdrawiam !
Szacuny
5
Napisanych postów
385
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1987
za***iści jesteście, jak chcecie sobie dyskutować o klawiaturach to wąt stąd kurfa, nie interesuje mnie Wasze zdanie o mojej regeneracji mięśni, tylko o to czy dobrze jest po treningu siłowym ponawalać w worek ?!
Szacuny
11
Napisanych postów
2453
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
37671
mozesz ponap*****lac przed treningiem bo to nawet dobrze rozgrzewa, poza tym waleniem w worek mozesz sobie wzmocnic piesci i takie tam ale nie wy******li cie jak coleman'a
Szacuny
5
Napisanych postów
385
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1987
WaSaBi - dzięki, o takie coś mi chodziło, tzn nie chce wyglądać jak Coleman bo to mi się nie bardzo podoba ;) wole jak koleś z fotki, zastanawiam się też, czy np waląc w worek mocno spalam tłuszczyk, bo nie powiem, męczące to jest i to bardzo i czy takim czymś można wyrobić sobie rzeźbe ?!
Szacuny
4
Napisanych postów
225
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
1688
stary...no jasne.....jest to pewien sposob aerobow..oczywiscie w gre wchodzi tetno itd....jesli chodzi o spalanie...ale aeroby w takim wydaniu jak najbardziej...wzmocnisz siłę ciosu...barki...nadgarstki...a przy tym...tłuszczyk na bank poleci..
POZDRO