SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Walka z cieniem!

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3046

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 673 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 12593
Tak jak w temacie, proszę o opinie doświadczonych graczy :]. Od jutra zaczynam trenować tak regularnie w domowym zaciszu, stąd moja prośba o ewentualne wskazówki, rady, spostrzeżenia. Będę wielce wdzięczny a i może innym się przyda
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1024 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7990
nie tak. jak trener jest obok to cie bedzie poprawiac na biezaco a uwierz ze chwila moment sie nauczysz zlych nawykow i oduczyc ci sie bedzie ciezko pamietaj nie od razu krakow zbudowano ;)

Pomogłem? Daj SOG'A! ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 156 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1995
Raczej nikt CI tu nie pomoże. Zapisz sie do jakiegoś klubu :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Wiek 25 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4426
Nie powiem ci nic nowego, ale sam nic nie zdziałasz. Musisz mieć solidne podstawy i dopiero potem możesz od czasu do czasu samemu doszlifować technikę. Jeśli chcesz trenować to zapisz się do klubu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1883 Wiek 49 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21543
https://www.sfd.pl/UDERZANE_TO_DZIAŁ_DLA_TRENUJĄCYCH!-t702701.html Ja Ci polecam zebys sie do klubu zapisal, walka z cieniem w domu czy trening na worku nic Ci nie da a sam sobie pogorszysz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 673 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 12593
Wiem doskonale, że to dział dla trenujących, dziękuje :] jestem zapisany w klubie i fakt, mogłem o tym powiedzieć. Wracając do tematu. . .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 3182 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 46062
ile czasu trenujesz w klubie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
w tym konkretnym niedługo, ale trenowałem już wcześniej

Zmieniony przez - Hervon w dniu 2013-03-07 11:00:12
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
no to jak tyle czasu trenujesz to w czym widzisz problem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja tutaj żadnego problemu nie widze x] dopiero będę zaczynał walczyć z cieniem i napisałem z prośbą o wskazówki, czego tu nie rozumieć?. np. czy nakładać rękawice, czy nie. Do tej pory jedyne co się pojawiło to SPAM, żadnej pomocy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
miałeś w klubie walkę z cieniem.więc nie wiesz jak to wygląda?nie,nie nakładać rękawic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
po prostu ciężko mi to ułożyć sobie w głowie :P
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bernard Hopkins vs Tavorisa Cloud -09.03.2013

Następny temat

Floyd Mayweather Jr VS Robert Guerrero - 04.05.2013

WHEY premium