...
Napisał(a)
Tak jak w temacie, proszę o opinie doświadczonych graczy :]. Od jutra zaczynam trenować tak regularnie w domowym zaciszu, stąd moja prośba o ewentualne wskazówki, rady, spostrzeżenia. Będę wielce wdzięczny a i może innym się przyda
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie tak. jak trener jest obok to cie bedzie poprawiac na biezaco a uwierz ze chwila moment sie nauczysz zlych nawykow i oduczyc ci sie bedzie ciezko pamietaj nie od razu krakow zbudowano ;)
Pomogłem? Daj SOG'A! ;)
...
Napisał(a)
Nie powiem ci nic nowego, ale sam nic nie zdziałasz. Musisz mieć solidne podstawy i dopiero potem możesz od czasu do czasu samemu doszlifować technikę. Jeśli chcesz trenować to zapisz się do klubu.
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/UDERZANE_TO_DZIAŁ_DLA_TRENUJĄCYCH!-t702701.html Ja Ci polecam zebys sie do klubu zapisal, walka z cieniem w domu czy trening na worku nic Ci nie da a sam sobie pogorszysz
http://www.sfd.pl/Dziennik_treningowy{Ttoomek}-t901050.html
Dziennik by Ttoomek
...
Napisał(a)
Wiem doskonale, że to dział dla trenujących, dziękuje :] jestem zapisany w klubie i fakt, mogłem o tym powiedzieć. Wracając do tematu. . .
...
Napisał(a)
w tym konkretnym niedługo, ale trenowałem już wcześniej
Zmieniony przez - Hervon w dniu 2013-03-07 11:00:12
Zmieniony przez - Hervon w dniu 2013-03-07 11:00:12
...
Napisał(a)
Ja tutaj żadnego problemu nie widze x] dopiero będę zaczynał walczyć z cieniem i napisałem z prośbą o wskazówki, czego tu nie rozumieć?. np. czy nakładać rękawice, czy nie. Do tej pory jedyne co się pojawiło to SPAM, żadnej pomocy
...
Napisał(a)
miałeś w klubie walkę z cieniem.więc nie wiesz jak to wygląda?nie,nie nakładać rękawic
Poprzedni temat
Bernard Hopkins vs Tavorisa Cloud -09.03.2013
Następny temat
Floyd Mayweather Jr VS Robert Guerrero - 04.05.2013
Polecane artykuły