Jako, że trwający okres wakacji sprzyja odchudzaniu, gdyż wspiera nas pogoda, chęc pokazania szczupłęgo ciała na plaży i większa ilość wolnego czasu, chcielibyśmy umożliwić wam to trudne zadanie!!
Fitmax organizuje dla was konkurs w którym do wygrania proponujemy wam spalacze tłuszczu FIREFIT
Chcemy, byście podzielili się z nami swoimi przeżyciami i relacją z przeprowadzonej redukcji oraz swoją opinią dotyczącą stosowanych suplementów, a my docenimy to i pozwolimy przetestować naszego "zabójcę tłuszczu"
Konkurs ma za zadanie popularyzację wiedzy o odchudzaniu, mamy nadzieję, że w temat stanie się (po zakończeniu konkursu) skarbnicą wiedzy i każdy potrzebujący pomocy w doborze suplementów będzie mógł zasięgnąć tutaj szybkiej rady.
ZADANIE KONKURSU:
1.Opisz własne doświadczenie z redukcji pod kątem suplementacji:
-niekoniecznie wyłącznie na suplach Fitmaxa , choć zawsze miło nam wiedzieć,że nasze suplementy zdały egzamin i komuś pomogły osiągnąć wytyczony cel
-informacje na temat tego,czym się kierowałeś, czy ktoś Ci pomagał, czy na kimś sie wzorowałeś układając program suplementacyjny
-podanie: suplementacji, pór brania suplementów, uzasadnienie pór, długość cyklu, efekt (opis zmian w sylwetce)
2.Przedstaw założenia swojej redukcji
-informacje na temat tego,co zmotywowało Cie do podjęcia się redukcji (nadwaga, niezadowolenie z jakiejść partii ciała, może sukcesy znajomych itd)
Jeśli ktoś nie miał efektów z powodu różnych błędów, również powinien to opisać, bo takie uwagi mogą okazać się cenne dla innych. Uczmy się nie tylko na własnych błędach!
Zdjęcia sylwetki przed/po redukcji będą mile widziane!
Nagrodzimy 3 osoby!
Do wygrania:
3* zestaw (2x FIRE FIT 90kaps + plakat z autografem Doroty Galińskiej
Oceniamy:
-liczy się przemyślana rozpiska, przedstawiona dobrze merytorycznie- jasno i klarownie rozpisany program
-wszelkie refleksje,jakie pojawiły sie w trakcie prowadzenia redukcji mile widziane-jeśli ktoś np. po 2 tygodniach nie miał efektów i zrobił modyfikację, niech sie tym także podzieli; jeśli coś w trakcie dodał, odjął- niech to ujmie w rozpisce (może przedstawić nową podając uzasadnienie zmian)
-nie efekt końcowy ,czyli ile kto stracił kilogramów tłuszczu, czy tez jak bardzo poprawił się sylwetkowo
Czas trwania konkursu:
Ostatnie posty mogą wpływać 30.07.2010r.
Start!
Fitmax organizuje dla was konkurs w którym do wygrania proponujemy wam spalacze tłuszczu FIREFIT
Chcemy, byście podzielili się z nami swoimi przeżyciami i relacją z przeprowadzonej redukcji oraz swoją opinią dotyczącą stosowanych suplementów, a my docenimy to i pozwolimy przetestować naszego "zabójcę tłuszczu"
Konkurs ma za zadanie popularyzację wiedzy o odchudzaniu, mamy nadzieję, że w temat stanie się (po zakończeniu konkursu) skarbnicą wiedzy i każdy potrzebujący pomocy w doborze suplementów będzie mógł zasięgnąć tutaj szybkiej rady.
ZADANIE KONKURSU:
1.Opisz własne doświadczenie z redukcji pod kątem suplementacji:
-niekoniecznie wyłącznie na suplach Fitmaxa , choć zawsze miło nam wiedzieć,że nasze suplementy zdały egzamin i komuś pomogły osiągnąć wytyczony cel
-informacje na temat tego,czym się kierowałeś, czy ktoś Ci pomagał, czy na kimś sie wzorowałeś układając program suplementacyjny
-podanie: suplementacji, pór brania suplementów, uzasadnienie pór, długość cyklu, efekt (opis zmian w sylwetce)
2.Przedstaw założenia swojej redukcji
-informacje na temat tego,co zmotywowało Cie do podjęcia się redukcji (nadwaga, niezadowolenie z jakiejść partii ciała, może sukcesy znajomych itd)
Jeśli ktoś nie miał efektów z powodu różnych błędów, również powinien to opisać, bo takie uwagi mogą okazać się cenne dla innych. Uczmy się nie tylko na własnych błędach!
Zdjęcia sylwetki przed/po redukcji będą mile widziane!
Nagrodzimy 3 osoby!
Do wygrania:
3* zestaw (2x FIRE FIT 90kaps + plakat z autografem Doroty Galińskiej
Oceniamy:
-liczy się przemyślana rozpiska, przedstawiona dobrze merytorycznie- jasno i klarownie rozpisany program
-wszelkie refleksje,jakie pojawiły sie w trakcie prowadzenia redukcji mile widziane-jeśli ktoś np. po 2 tygodniach nie miał efektów i zrobił modyfikację, niech sie tym także podzieli; jeśli coś w trakcie dodał, odjął- niech to ujmie w rozpisce (może przedstawić nową podając uzasadnienie zmian)
-nie efekt końcowy ,czyli ile kto stracił kilogramów tłuszczu, czy tez jak bardzo poprawił się sylwetkowo
Czas trwania konkursu:
Ostatnie posty mogą wpływać 30.07.2010r.
Start!
Krzysztof Piekarz

. Zacząłem treningi, niestety tylko cardio - jazda na rowerze, gra w piłkę, z czasem bieganie. Waga spadała a ja miałem coraz to większy zapał do kontynuacji redukcji. Później kupiłem 

, zbytni mi to nie przeszkadzało, ale gdy zaczęły interesować mnie dziewczyny postanowiłem coś zrobić.Na początek poszedłem do dietetyka który udzielił mi cennych wskazówek i porad.Przez pierwszy miesiąc jadłem 4 posiłki dziennie; śniadanie, drugie śniadanie, obiad i kolacje.Tutaj moge dodać tylko ze to było tylko przestrzeganie ilości posiłków, gdyż nic nie wiedziałem o diecie itd.Ćwiczenia kończyły się na 15 przysiadach i 5 brzuszkach gdyż nie umiałem zrobić więcej.Po miesiącu poszedłem kolejny raz do dietetyka i okazało się że 1,5kg nie moja ale pomiar tkanki tłuszczowej wskazywał coś ponad 30%.Drugi miesiąc diety był lepiej zaplanowany.'Dieta' była taka sama, ale doszło ćwiczeń, 20 przysiadów, 12 brzuszków i 30 'pompek' z kolanami na łózko. Znowuż po miesiącu poszedłem do dietetyka i okazało się że zeszło tylko 0,8kg.W trzecim miesiącu było coraz słabiej, 0,5kg. W czwartym miesiącu nic nie schudłem, więc postanowiłem sięgnąć po suplementy. Znalazłem w mieście sklep z suplementami i zakupile Thermo speed.Suplement fajnie hamował apetyt, ale gdy go stosowałem sikałem mniej więcej co 2h. Po miesiącu stosowania efekt był zadziwiający, schudłem ponad 3kg,. Gdy odwiedziłem dietetyka to dostałem za to że sięgnąłem po 'sterydy', krótko mówiąc mam się przeraziła, ale po rozmowie z znajomym kulturystą doszła do wniosku ze juz nie odwiedzie dietetyka. Potem jeszcze przez miesiąc stosowałem ts i efekty były świetnie, 4kg mniej. Wreszcie schudłem około 10kg i postanowiłem wydać całą kase na atlas. Kupiłem ów atlas i ćwiczyłem na nic FBW 3 razy w tygodniu. Diety nie było, tylko przestrzegałem 4 posiłków bez słodyczy i podjadania. Kupiłem jeszcze raz ts i znowu przez 2 miechy pozbyłem się 8kg.Zostało mi jeszcze do zrzucenia na oko około 5-6kg. Szukając po internecie rożnych porad trafiłem na forum sfd.pl i tutaj z poradami ludzi ułożyłem plan diety i treningu, oraz dobór supli. Moja suplementacja przez 4 miechy składała się z białka, bcaa, glutaminy i kreatyny oraz diety którą byly wskazowki żywieniowe i 4 posiłki dziennie. Zrzuciłem 5kg tłuszczu i zostałem chuderlakiem...Bardzo mi się to nie podobało gdyż byłem slaby, ale tutaj znowu pojawiali się uprzejmi ludzie z sfd i pomogli mi dobrać suplementy na mase oraz diete. Kupiłem i o dziwo po 3 miechach doszlo prawie 4kg mięśni.Moja rada do grubasków jest taka, silna wola, odpowiednia wiedza, motywacja i suplementy działają cud! Niestety nie robilem wtedy żadnych fot gdyż uważałem to za niepotrzebne. Jedyne foty jakie mam to fotka do legitymacji
, zbytni mi to nie przeszkadzało, ale gdy zaczęły interesować mnie dziewczyny postanowiłem coś zrobić.Na początek poszedłem do dietetyka który udzielił mi cennych wskazówek i porad.Przez pierwszy miesiąc jadłem 4 posiłki dziennie; śniadanie, drugie śniadanie, obiad i kolacje.Tutaj moge dodać tylko ze to było tylko przestrzeganie ilości posiłków, gdyż nic nie wiedziałem o diecie itd.Ćwiczenia kończyły się na 15 przysiadach i 5 brzuszkach gdyż nie umiałem zrobić więcej.Po miesiącu poszedłem kolejny raz do dietetyka i okazało się że 1,5kg nie moja ale pomiar tkanki tłuszczowej wskazywał coś ponad 30%.Drugi miesiąc diety był lepiej zaplanowany.'Dieta' była taka sama, ale doszło ćwiczeń, 20 przysiadów, 12 brzuszków i 30 'pompek' z kolanami na łózko. Znowuż po miesiącu poszedłem do dietetyka i okazało się że zeszło tylko 0,8kg.W trzecim miesiącu było coraz słabiej, 0,5kg. W czwartym miesiącu nic nie schudłem, więc postanowiłem sięgnąć po suplementy. Znalazłem w mieście sklep z suplementami i zakupile Thermo speed.Suplement fajnie hamował apetyt, ale gdy go stosowałem sikałem mniej więcej co 2h. Po miesiącu stosowania efekt był zadziwiający, schudłem ponad 3kg,. Gdy odwiedziłem dietetyka to dostałem za to że sięgnąłem po 'sterydy', krótko mówiąc mam się przeraziła, ale po rozmowie z znajomym kulturystą doszła do wniosku ze juz nie odwiedzie dietetyka. Potem jeszcze przez miesiąc stosowałem ts i efekty były świetnie, 4kg mniej. Wreszcie schudłem około 10kg i postanowiłem wydać całą kase na atlas. Kupiłem ów atlas i ćwiczyłem na nic FBW 3 razy w tygodniu. Diety nie było, tylko przestrzegałem 4 posiłków bez słodyczy i podjadania. Kupiłem jeszcze raz ts i znowu przez 2 miechy pozbyłem się 8kg.Zostało mi jeszcze do zrzucenia na oko około 5-6kg. Szukając po internecie rożnych porad trafiłem na forum sfd.pl i tutaj z poradami ludzi ułożyłem plan diety i treningu, oraz dobór supli. Moja suplementacja przez 4 miechy składała się z białka, bcaa, glutaminy i kreatyny oraz diety którą byly wskazowki żywieniowe i 4 posiłki dziennie. Zrzuciłem 5kg tłuszczu i zostałem chuderlakiem...Bardzo mi się to nie podobało gdyż byłem slaby, ale tutaj znowu pojawiali się uprzejmi ludzie z sfd i pomogli mi dobrać suplementy na mase oraz diete. Kupiłem i o dziwo po 3 miechach doszlo prawie 4kg mięśni.Moja rada do grubasków jest taka, silna wola, odpowiednia wiedza, motywacja i suplementy działają cud! Niestety nie robilem wtedy żadnych fot gdyż uważałem to za niepotrzebne. Jedyne foty jakie mam to fotka do legitymacji[img]../../buziaki/12.gif" alt="" /> Dziękuje za uwagę i pozdrawiam.