Szacuny
91
Napisanych postów
6919
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36481
Chcialem wszystkich poinformowac i tym samym ostrzec aby nie wysylali SMS a tzw. 'wielka zrzute".
Ja tak zrobilem poniewaz zapragnalem zostac abonentem forum. Co sie okazalo? Stracilem tylko 5zl z konta na komorce!
Po wyslaniu sms otzrymalem jakis kod, gdy wpisalem go we wlasciwe miejsce pojawil sie komunikat ze 'kod zostal juz wykorzystany'
I w taki to oto piekny sposob nie mam 5zl na koncie (chociaz nie to jest tutaj najwazniejsze ale fakt ze zostalem OSZUKANY - ciekawe czy tylko ja jeden....) i nadal nie jestem abonentem.
Pisalem do kilku moderatorow z prosba o wyjasnienie (mni. do Mateo - o ile sie nie myle pomyslodawcy zrzuty) i jakos dziwnie nikt sie nie odezwal (oprocz Sonbatego ktory nie ma pojecia o co chodzi).
NIE DAJCIE SIE ZROBIC W BALONA TAK JAK TO SIE STALO ZE MNA!!!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Szacuny
91
Napisanych postów
6919
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36481
Zakrzes z kim mam to wyjasnic???????
Nikt nie odpowiada na moje maile!!!!
Zero odzewu!!!!!!!
Ten post to jest (powiedzmy) "aktem rozpaczy" )
Chce aby kogos jeszcze nie oszukano w ten sposob dlatego ODRADZAM wszystkim wysylanie smsow (co innego moge zrobic?)!!!!
Szacuny
26
Napisanych postów
10337
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56956
KU.rwa ja mam tak samo stracilem tylko kaske tez mi pisze ze kod zostal juz wykozystany ???????????? nie rozumiem lol jesli to jest jakis blad programu to ok ale jak to jest celowo to .....
Szacuny
5
Napisanych postów
612
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7379
hmm nie wiem czy celowo, moze to wina providenta do ktorego wysla sie sms, wiesz program wykrywa ze juz to bylo wpisane nic wiecej, pewnie gdzie sa generowane te numery jest blad, po co mialoby to byc specjalnie?przeciez gdyby bylo specjalnie to i tak zamiast wyslac nastepnego sms lub kupic cos w sklepiku tylko sie w****isz i nic wiecej:d
".. now we got R&B cats steeling classic rap tracks.." : Cunninlynguists
Szacuny
26
Napisanych postów
10337
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56956
no ok ale jesli my mamy taki problem to czemu nikt sie nie oddzywa odpowiedzialny za to ???? unikaja tego tematu czy jak ??? powinni nas uwzglednic w losowaniu bo sms a wyslalismy