Szacuny
2
Napisanych postów
106
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
850
Witam. Kolega zamówił właśnię kretę Universala Creatine Powder 500g, lecz poprosił mnie o to, abym zapytał Was jak jest z tym dawkowaniem. Kreatynka jest w proszku, a on nie posiada żadnego przyrządu do odmierzenia 5g . Następne pytanie jakie go trapi, to jak dawkować tą kreatynę? Mówiłem mu że należy brać 5g po przebudzeniu i 5g po treningu w DT, oraz 5g po przebudzeniu i 5g potem, pomiędzy posiłkami w DNT, jednak on liczy na bardziej profesjonalną odp Czekam na odp.
Jazda kamperem jest jak jazda samochodem, tylko takim innym
Szacuny
2
Napisanych postów
106
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
850
No to luz. Qmplowi zostało jeszcze 99zł i mówi że mógłby jeszcze coś do tego dodać. Co ładnie współdziałałoby z kretką? Wiek: 17, staż ok. roku, jego cel, cytuję:
"Jak największy przyrost mięsiwa, oraz powiększenie obwodów"
Szacuny
2
Napisanych postów
106
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
850
Z boosterami nie. Brał wcześniej jakieś dopalacze przedtreningowe, oraz gainery ale ostatnio nic. Dietke już ma rozpisaną. Pyta co sądzicie o połaczeniu z HMB?
Szacuny
1
Napisanych postów
675
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
18108
Strata kasy co prawda nigdy nie brałem ale poczytaj to się dowiesz :)
Ja ze stakami bym jeszcze poczekał. Mono go ładnie klepnie pierwszym razem to po co wydawać 100 zł na coś co nie wniesie za dużo a jeśli chodzi o pompę to lepiej wziąć coś taniego aakg ale uważam że to tylko jak na serio się nie ma co zrobić z kasa , jeśli ma braki w diecie to niech zapoda białko lub gainera a jeśli nie to bym brał BCAA wiem,wiem na masę nie konieczne ale na pewno nie zaszkodzi a pomoże zresztą nie tylko ja tak uważam :)
Szacuny
2
Napisanych postów
106
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
850
te dopalacze co brał to było chyba coś z treca albo universala (nie pamiętam już) pamiętam że był tam żeń szeń, kofeina (chyba nie polecana do Kreatynki) i żeń szeń.
EDIT:
Kumpel dostał kretke, i pije z herbatą. Mówił coś że z cukrem lepiej idzie...czy to prawda? A przy okazji...Gdy otworzył puchę, zauważył hermetyczne zamknięcie, jednak w środku jest aby puł puchy. Czy to normalne, czy wcisnęli mu mniej?
Zmieniony przez - sledz5 w dniu 2010-07-14 20:00:04