chcialem zapytac co byscie polecali do storma dokupic. mam duza puche storma co rozbije to na 2 cykle. pierwszy cykl w trakcie cytonox + storm(jestem zadowolony z dzialanai) po cyklu zostanie 2ga polowka storma i do tego pewnie jakas przedtreningowka zdalo by sie zakupic. myślałem o xpandzie. jaka wy przedtreningowke byscie polecili w tym wypadku ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Universal Storm + Universal Shock + ?Universal Stack BCAA?
- 100 PROBEK UNIVERSAL STORM I UNIVERSAL SHOCK THERAPY ROZDANE!!!
- Czy Universal Shock Therapy i Universal Storm
- Universal STORM i Universal SHOCK THERAPY
- Universal Shock Therapy 462g + Universal Storm 417g + mono
- AMINOKWASY UNIVERSAL AMINO 2700 + KREATYNA UNIVERSAL STORM + ULTIMATE HORSE POWER
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tematów o przedtreningówkach jest cała masa
podobnież jak opinii użytkowników
dla mnie jak na teraz detonator
podobnież jak opinii użytkowników
dla mnie jak na teraz detonator
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
tak xplode i detonator to suple przedtrenningowe,
proponuje xp przed po storm i styka
proponuje xp przed po storm i styka
...
Napisał(a)
jeśli chcesz porównywać jako dopalacz xpanda i deto czy xplode
to trochę nie ta liga
to trochę nie ta liga
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
nie wiem czy mi sie oplaci malego shocka kupowac na cykl:> z tym stormem jeszcze poczekam moze na inny cykl..
a chcialbym wyprobować dzialanie SIZE ON od gaspariego to z czym moglbym to dobrze polaczyc ?
a chcialbym wyprobować dzialanie SIZE ON od gaspariego to z czym moglbym to dobrze polaczyc ?
...
Napisał(a)
sprobuj lepiej tego detonatora. Pożądny suplemencik a tym bardizej zobacz ze poleca Ci go ekspert wiec ma o tym pojecie.
Jeżeli nie robisz nic niczego nie osiągniesz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!