Szacuny
3
Napisanych postów
515
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
19227
Mam nadzieję, że nie ma takiego tematu, nie chciałbym powtarzać
w razie czego śmiało usuwać
Jakie były Wasze momenty podjęcia tej ważnej decyzji ? Kiedy to zaczęliście ćwiczyć na siłowni nie jako sezonowcy ale jako zapaleni amatorzy dążący do czegoś ? Czy był jakiś przełomowy moment, w którym powiedzieliście "będę ćwiczył i chvj" ?
Rozpoczynając powiem, że w moim przypadku to było po pierwszej wizycie na siłowni z ojcem w wieku 15lat
Szacuny
59
Napisanych postów
3408
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
30260
Tak jak poprzednik :D z tymi laskami tylko one twierdza w wiekszosci że pakerzy im sie nie podobają ale każda by chciała miec przy sobie wysportowanego faceta i jak ktoś chce zaprzeczyć to prosty przykład:
Najwięcej samic zawsze jest wokół najsilniejszego samca i tego w przyrodzie nic nie zmieni
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
Szacuny
3
Napisanych postów
419
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17031
A ja miałem postanowienie noworoczne 2008 :D
Na poczatku w domowych warunkach , ze sztangą z osi od wozu, butelkami z wodą i sandbagiem . Od maja ze sprzetem :)
Szacuny
2
Napisanych postów
312
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6372
Mój tata miał siłownie gdy ja miałem ok 12 lat i od tego momentu zapragnąłem być wielki jak mój tata (193 cm wzrostu 100 kg wagi) ,ale bardzo jestem mu wdzięczny że mi odradził w tak młodym wieku, powiedział że mogę przyjść za 4 lata. W tym czasie ćwiczyłem pompki, brzuszki drążek itp. ćwiczę już od roku i nie zamierzam przestawać.
Szacuny
4
Napisanych postów
1085
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
21241
Witam!
Ja od zawsze chciałem miec dobrze wyzezbione ciało.., ale jakos brakowalo mi motywacji.. Kiedys chciałem poprawic ciosy, wiec kupilem sobie worek treningowy. Pózniej szukalem na necie jak poprawic siłe ciosu.. i chyba tak trafilem na SFD. Znalazłem to czego szukalem i wiele innych zeczy, na rozbudowe ciała. Kupilem sobie pierwsze hanteli i zaczolem cwiczyc bardzo mi sie spodobało, zaczolem widziec efekty i za hooja niezamierzam przestac cwiczyc.
Pozdrawiam!
Szacuny
2
Napisanych postów
493
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
15568
W moim przypadku było tak że obowiązkowo na pierwszym roku studiów trzeba było odbyć zajęcia z Wf-u. W pierwszym semestrze załapałem się na ping ponga natomiast w drugim zapisałem się na bodybuilding. Potem oczywiście tak mi się to spodobało że odgrzebałem z szafy zakurzonego hantla, poćwiczyłem przez wakacje. Następnie po wakacjach kupiłem karnet na siłownie i tam już zostałem na dobre