Szacuny
91
Napisanych postów
8680
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
31712
poza efka nic tam nie odchudza. Są jakieś ziółka na gardło i tyle. Już Ci tam ktoś napisał: bierzesz 20g efki i 200g kofeiny na porcję. Nie polecam dodawać aspiryny. Możesz np kupić thermo speed extreme, w którym masz dokładnie 200g kofy i kilka innych przydatnych pierdułek i do tego dodawać np po 2 tabsy tussi
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Szacuny
2
Napisanych postów
123
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
686
no ja wiem ze sie niektore wypowiedzi powtarzaly ale mi chodzilo raczej o to zeby ktos jeszcze opisal swoje doswiadczenia z tussi i jakiebyly tego efekty
Czas to pieniadz, pieniadz to piwo, wiec pijmy to piwo poki czas.
Szacuny
92
Napisanych postów
3767
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
29908
A probowales innych spalaczy,ze od razu rzucasz sie na efke?
Diete masz,trening jest?Spalacz nie zrobi calej roboty za Ciebie.
30mg (2 tabsy tussi) + mocna kawa30-45 min przed treningiem,to powinno wystarczyc na pierwszy raz.W dopingu oczywiscie polecaja wyzsze dawki.Ale kazdy organizm jest inny i jesli nie stsowales,zacznij od mniejszej dawki.
Szacuny
91
Napisanych postów
8680
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
31712
Danutha, chodziło mi naturalnie o mg. Myślę, że to oczywiste wnioskując z faktu, że sam jeszcze żyję No ale cóż... skoro to dla Ciebie powód żeby mnie przeganiać z forum to gratuluję
A do autora, zanim Danutha mnie przegoni na dobre: moim zdaniem lepiej na początek przyjąć mniejszą dawkę efki niż kawy.
Zmieniony przez - kopt w dniu 2007-03-19 11:27:36
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Szacuny
92
Napisanych postów
3767
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
29908
Kopcik to byl zarcik.Nie przeganiam nigdzie
Ale wyobraz sobie,ile by kosztowala lekarza lub farmaceute taka pomylka.Dawki nalezy 2 x sprawdzic,zanim komus polecisz,poniewaz nie sa one oczywiste dla kazdego.Niektorzy sa zieloni w tym temacie,dlatego uwazam,ze odpowiedz powinna byc naprawde bezbledna
Zmieniony przez - danutha w dniu 2007-03-19 12:07:22