,,jesz gówno-stajesz sie gównem,,
...
Napisał(a)
Witam ,szukalem-nie znalazlem,przez jaki okres czasu moge sobie brac 4-5 tabletek tussipect przed treningiem,chodzi mi o to jak dlugo mozna tak ciagnac..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dzieki,o takie odpowiedzi mi chodzilo...pozdro
...
Napisał(a)
Bardzo latwo jest sie uzaleznic od efki.
Po kilku(nastu)tygodniach nie bedziesz w stanie zmobilizowac sie do treningu bez tych kilku tbl tussi...
Z czasem te 4-5 tbl bedzie za malo...
Pamietaj ze efedryna to nie cukierek.
Jesli juz chcesz uzywac efki do dodania sobie kopa przed treningiem to wybierz tylko takie dni podczas ktorych ciezko byloby Ci wykonac porzadny trening.
Zmieniony przez - Aleks w dniu 2007-03-12 19:55:24
Po kilku(nastu)tygodniach nie bedziesz w stanie zmobilizowac sie do treningu bez tych kilku tbl tussi...
Z czasem te 4-5 tbl bedzie za malo...
Pamietaj ze efedryna to nie cukierek.
Jesli juz chcesz uzywac efki do dodania sobie kopa przed treningiem to wybierz tylko takie dni podczas ktorych ciezko byloby Ci wykonac porzadny trening.
Zmieniony przez - Aleks w dniu 2007-03-12 19:55:24
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Twoja odpowiedz jest mi bardzo pomocna Aleks,postaram sie zrobic jak napisales,pozdro
...
Napisał(a)
jak bd jadł tylko przed treningiem, to raczej za szybko się nie uzależni...
chyba że 6 razy trenuje =D
to wtedy j/Aleks
jedząc max 3 razy w tyg, można taką suplementację dość długo ciągnąć...
chyba że 6 razy trenuje =D
to wtedy j/Aleks
jedząc max 3 razy w tyg, można taką suplementację dość długo ciągnąć...
żyje jak inni śnią.
...
Napisał(a)
ok a jak ma sie masa do tego?? Bo wiem ze wielu kulturystow stosuje efke przy cyklah ja sam lubie sobie walnac 4 tussi + burna po 3 posilku i isc na trening za godzinke
koszulka jest do wycisniecia poprostu a treningu za malo tylko dobrze sobie walnac przerwe niezapominajmy ze to sa lekkie dragi 

Dinozaury wyginely poto zebysmy byli najwieksi...
...
Napisał(a)
Zamiast efedryna,mozna sie tez pobudzac duza dawka kofeiny : Hi TEc Guarana power<kaps>,M DOUBLE YOU LPG (w amp do picia),Inkospor Guarana Xtreme(w amp do picia),Activita Kofeina<kaps>,Trec Life Energy<tabl>.
Aleks dobrze mowi.
Zmieniony przez - danutha w dniu 2007-03-12 22:42:29
Aleks dobrze mowi.
Zmieniony przez - danutha w dniu 2007-03-12 22:42:29
...
Napisał(a)
Danutha powiem ci szczerze ze te w ampulkach do picia nie sa najgrsze ale i tak ziewam po nich ja mysle ze tutaj chodzi bardziej o maly odlot niz o pobudzenie 

Dinozaury wyginely poto zebysmy byli najwieksi...
...
Napisał(a)
nie porownywal bym kofeiny do efki
mozliwe ze na wiekszosc dziala aczkolwiek ja po kofeinie moge isc spac

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!