...
Napisał(a)
Chcialbym zrzucic mozliwie najwiecej przed zawodami(minimum 5kg) czy branie spiropentu przez 4,5 tyg po 3-5 tabletek mi to zapewni?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja teraz biore , robie tak 2 tygodnie , zaczynam od polowy tabla (20mcg) i wchodze do 100mcg , pozniej biore i takie samo zejscie , 2 tygodnie przerwy od clena i stosuje ECA i znow 2 tygnie clena , jak narazie efekty sa baaaardzo dobre
pozdrawiam
kazdy dzien jest nowym wyzwaniem , nowym celem i poznaniem , nie dajmy sie zwiesc smiercionosnym urojeniom
pozdrawiam
kazdy dzien jest nowym wyzwaniem , nowym celem i poznaniem , nie dajmy sie zwiesc smiercionosnym urojeniom
...
Napisał(a)
A mozna spytac o konkretne efekty ciebie? Ile zrzuciłes na wadze ? Czujesz jakies efekty uboczne ? Bo ja brałem 1 tydz. po 2 tabsy drugi po 3 tabsy , teraz 2 tyg przerwy i prawie wcale nie czułem efektów ubocznych.
Robisz jakas konkretna diete białkową i aeroby ??
Dzieki
Robisz jakas konkretna diete białkową i aeroby ??
Dzieki
...
Napisał(a)
mam diete wysokobialkowa , aeroby 3-4 razy w tygniu okolo 30-45 minut , procz tego trening na silce 4-5 razy w tygodniu i powiem tak , na poczatku przy 100mcg poczulem lekki trzesienie rak i czuje cieplo , a co do efektow , no to wagi dokladnej ci nie powiem ile poszlo , bo clen zbiera rowniez miecho , ale w pasie poszly 4cm , w udzie 2-3cm , a jestem 3 tydzien na cyklu
pozdrawiam
pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!