Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Propunuję wypicie kilku łyczków przed treningiem.
Męczył mnie ostatnie kaszel, więc kupiłem sobie ten właśnie syrop. Po treningu, zawsze byłem tak zmarnowany, że tylko nadawałem się do spania. Po tym syropie nie dość, że nie byłem zmęczony to miałem jeszcze siły na następny trening. Dodatkowym plusem jest to, że nie miałem szybszej akcji serca jak to np. jest po kawie czy clenie.
Polecam.
Szacuny
11
Napisanych postów
2366
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6196
Jak to nie było ,pierwsza informacja jaka rzuca się w oczy na nalepce to skład chemiczny(może dlatego ,że to mnie najbardziej interesuje).Ale jeśli chodzi o tussipect ,to w tym celu lepsze są tabletki -nie podrażniają przełyku.
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Zawiera zawiera efedryne! Ja znam go tylko z tej strony, ze paru zaprzyjaznionych Teddy Boys'ow pija zawsze buteleczke na glowe przed jakimis dymami... nigdy nie pilem osobiscie, ale chlopaki mowia, ze git, dobry kopniak - jakbys scieche koksu ******lnal...
Szacuny
11
Napisanych postów
2366
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6196
Nie wiem od której zacząć -od największej czy od najmniejszej.Dobra podam przedział :
2-8tabl. (30-120mg Efedryny).Ale zaznaczam ,tych końcowych wyników nie radze stosowac (u kogoś może serce nie wytrzymać).
Najlepiej 3-4 tabl. -w zupełnosci wystarczy.
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja jak bralem to 2 tabletki i do tego kawa..
ale mysle ze mozna spokojnie (o ile ktos ma zdrowe serce) brac duzo wiecej... na hyperrealu (www.hyperreal.pl - hehe zareklamowalem tam netrition.pl) chlopak zarzucil 20 i nic mu nie bylo...