Witam.Znacie jakiś trening, który można wykonywać w warunkach domowych.Do którego nie są potrzebne żadne hantle,ławeczki,sztangi ani nawet drążek do podciagania bo szukam takiego treningu juz jakiś tydzień i nic, a chciałbym zacząć ćwiczyc w ten poniedziałek.Prosze o pomoc w znalezieniu takiego treningu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Też miałem ten problem ale rozwiązałem go kupując kilka miesięcy temu worek bokserski w sklepie Worki bokserskie eWalka - trenujesz 5 razy w tygodniu po 30 minut i są efekty są a przy okazji trening praktyczny a i worek po treningu można odczepić i do kontu rzucić :)
...
Napisał(a)
Też miałem ten problem ale rozwiązałem go kupując kilka miesięcy temu worek bokserski w sklepie Worki bokserskie eWalka - trenujesz 5 razy w tygodniu po 30 minut i są efekty są a przy okazji trening praktyczny a i worek po treningu można odczepić i do kontu rzucić :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ocena i pomoc w wyborze planu treningowego
Następny temat