Witam, mam pytanie , cwicze w domu staram sie jaknajwiecej czesci ciala cwiczyc najwiekszy nacisk jakby klade na klatke i biceps i tu mam pytanie robiac te cwiczenia tzn wykonuje 2 rodzaje pompek jednego dnia innego inne 2 rodzaje po 4-5 serii do zmeczenia i biceps expanderem 4-5 serii na maxa i mam pytanie czy moge tak cwiczyc codziennie czy co 2 moze 3 dni?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Lepiej 3 treningi tygodniowo pozwól organizmowi się zregenerować. I ćwicz całe ciało bo wtedy zbudujesz ładną sylwetkę bez żadnych braków. A klata i biceps wtedy i tak się rozwiną.
It will be legen... wait for it... dary. LEGENDARY!
Animal. back
...
Napisał(a)
Jeszcze mam pytanko, jak robie np pompki na krzeslach(poeraczach) i potem na taboretach(klatka nisko) to czy robic wieksza przerwe niz 2min(tak jak pomiedzy seriami)?? bo np po 1 cwiczeniu srednio mam sily na drugie , bo robie na maxa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!