Mam problem z ułożeniu diety i treningu wiec proszę o pomoc ważę 83Kg przy zroście 177cm od 2 dni zażywam thermo speed extreme i od tych 2 dni schudłem 2kg,chciałbym jeszcze chudnąć 10-15kg mam do dyspozycji Orbitka,Ławke skośną i hantel 10kg Proszę o dietę i trening dodam że mam 13lat
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Niżej masz 2 artykuły jak należy się odchudzać w Twoim wieku. Koniecznie przeczytaj.
...
Napisał(a)
Trening :
Poniedziałek 3 serie brzuszków po 30 odpoczynek 2min po każdej przerwie,pompki ile jestem w stanie zrobić,później 20-30min na orbitku
Wtorek przerwa wyjdę na dwór z kolegami pograć w piłkę albo w coś innego
Środa 3 serie brzuszków po 30 odpoczynek 2min po każdej przerwie,pompki ile jestem w stanie zrobić,później 20-30min na orbitku
Czwartek odpoczynek
Piątek jazda na rowerze z 10km i pompki 3 serie po 10,brzuszki na ławce 3serie po 30
Sobota odpoczynek
Niedziela pompki 3 serie po 10,brzuszki na ławce 3serie po 30
wiem ze to nie jest plan proszę mi powiedzieć co mam zmienić
Poniedziałek 3 serie brzuszków po 30 odpoczynek 2min po każdej przerwie,pompki ile jestem w stanie zrobić,później 20-30min na orbitku
Wtorek przerwa wyjdę na dwór z kolegami pograć w piłkę albo w coś innego
Środa 3 serie brzuszków po 30 odpoczynek 2min po każdej przerwie,pompki ile jestem w stanie zrobić,później 20-30min na orbitku
Czwartek odpoczynek
Piątek jazda na rowerze z 10km i pompki 3 serie po 10,brzuszki na ławce 3serie po 30
Sobota odpoczynek
Niedziela pompki 3 serie po 10,brzuszki na ławce 3serie po 30
wiem ze to nie jest plan proszę mi powiedzieć co mam zmienić
...
Napisał(a)
Dieta :
8:00
Śniadanie: Jajecznica z 3 jajek na oliwie z oliwek z cebulą,czokiem i pomidorem w dzień szkolny 2 kanapki z indykiem i ogórkiem
2 Śniadanie :
10:30
Serek Danio i jabłko
Obiad:
13:00
Surówka,kilka ziemniaków i mięso gotowane
Podwieczorek:
15:30
Serek wiejski z kromka chleba ,spożyje jedną kapsułkę thermo speed i pójdę ćwiczyć
Kolacja:
18:00
Gorący kubek knorr i oliwa z oliwek
proszę mi doradzić co pozmieniać
8:00
Śniadanie: Jajecznica z 3 jajek na oliwie z oliwek z cebulą,czokiem i pomidorem w dzień szkolny 2 kanapki z indykiem i ogórkiem
2 Śniadanie :
10:30
Serek Danio i jabłko
Obiad:
13:00
Surówka,kilka ziemniaków i mięso gotowane
Podwieczorek:
15:30
Serek wiejski z kromka chleba ,spożyje jedną kapsułkę thermo speed i pójdę ćwiczyć
Kolacja:
18:00
Gorący kubek knorr i oliwa z oliwek
proszę mi doradzić co pozmieniać
...
Napisał(a)
Po co Ci gorący kubek? Jakich składników odżywczych z niego dostarczasz? Dlaczego jesz ostatni posiłek o 18? Idziesz spać po dobranocce? Do czego Ci potrzebny jest thermo speed?
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2009-11-30 10:02:56
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2009-11-30 10:02:56
...
Napisał(a)
Gorący zastąpię.O 18 takie przyzwyczajenie.Thermo speed extreme dla przyspieszenia efektu
...
Napisał(a)
Przeczytaj to co Ci napisałem wcześniej. Nie mam czasu tłumaczyć Ci podstaw odżywiania.
A TSE niczego Ci nie przyspieszy.
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2009-11-30 10:14:04
A TSE niczego Ci nie przyspieszy.
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2009-11-30 10:14:04
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat