dzieki Therm:) chyba sobie uloze plan wg. Twoich wskazowek:) to napewno daje po du**ie :D ...aha - cwiczenia staram sie wykonywac jak najpoprawniej technicznie wiec nie ma obaw, ze pakuje jak chlop oderwany od pluga;)))...i jeszcze jedno pytanie... wydaje mi sie, ze przy ostrym treningu (wyczerpujacym) przydal by sie jakis antykatabol...czy tauryna sprawdzi sie w tym? czy lepiej zainwestowac w bcaa, lub co innego?
aha:
cwicze od 6 miesiecy ( z przerwa wakacyjna:) ale dopiero od wrzesnia wzialem sobie silke do serca:) trening mozna opisac jako "gestosciowy" mniej wiecej cos w tym stylu, co mi to dalo? +25kg w wyciskaniu na prostej, ogolnie sila poszla o jakas 1/4 w gore:) az sie sam zdziwilem
przepalilem nieznacznie tluszcz, zamienilo sie w miesnie (hehe) bo wage mam ta sama (w okolicach tolerancji + - 2kg) wytrzymalosc oczywiscie wzrosla, probowalem sie wspomagac L-karn ale jedyne co mi wyszczuplila to portfel:]
po planowanym ostrym cyklu treningow oczekuje wzrostu sily, i nieznacznie masy oraz spadek brzucha (wydaje mi sie ze przy takim wysilku nie bedzie to problemem
) diety jako takiej nie trzymam, jedynie staram sie zaopatrzac w duzo ilosc bialka po treningu, pije duzo zielonej herbaty i unikam tluszczy
--->
A wiec jakby ktos jeszcze jakos moglby mi doradzic co do planowanego "cyklu" to prosze o porady
z gory dzieki
---------------------------------------------------------------------------
...Shurik' N - Ou Jevis...
aha:
cwicze od 6 miesiecy ( z przerwa wakacyjna:) ale dopiero od wrzesnia wzialem sobie silke do serca:) trening mozna opisac jako "gestosciowy" mniej wiecej cos w tym stylu, co mi to dalo? +25kg w wyciskaniu na prostej, ogolnie sila poszla o jakas 1/4 w gore:) az sie sam zdziwilem

po planowanym ostrym cyklu treningow oczekuje wzrostu sily, i nieznacznie masy oraz spadek brzucha (wydaje mi sie ze przy takim wysilku nie bedzie to problemem

--->
A wiec jakby ktos jeszcze jakos moglby mi doradzic co do planowanego "cyklu" to prosze o porady

---------------------------------------------------------------------------
...Shurik' N - Ou Jevis...