Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Brałem różne kreatynyny np. z megabolu , olimp , naurell i zadna niepodziałała tak dobrze jak z "treca" a w dodatku jes tania 49zł 250g. Naprawde polecam (dodawajcie doniej duzo glukozy około 20-30g). Teraz kupiłem sobie Glutamine tej firmy 200g pepyd L-glutamie za 42zl, to sie opłaca!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no wreszcie ktos napisal pochlebana opinie o firmie ktorej suplementy sa dosc zadko zachwalane przez forumawiczow - "dlatego ze nowa firma to znaczy ze be":)
Moze jeszcze ktos uzywal suplementow tej firmy (konkretnie kreatyny) pochwalcie sie efektami badz ich brakiem!
PSmam tylko nadzieje, ze nie jestes jakims przedstawicielem TRECA
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Niejestem zadnym przedstawicielem Treca. Poszedłem do sklepu z odżywkami , chciałem kupic kreatyne z Megabola, ale gosciu który tam sprzedawał polecił mi wlasnie treca , mówił ze jest ona chwalona przez wilu kupujących i ze uzyskam poniej leprze efekty jak po megabolu i sie nie mylił.Teraz zaczołem brac glutamine z treca , zobaczymy jak podziała.Ta firma jest naprawde cool "tanio a dobrze" Pozdrawiam!
Szacuny
44
Napisanych postów
4802
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37375
Tez sie ostatnio zastanawialem nad tom Treca ale jednak HDT is the best. Wogule to mysle ze te amerykanskie som wiele lepsze, bo jzu testowalem hi techa i olimpa ( z tych naszych) no i efekty dobre, ale to nie jest to czego oczekiwalem LOL
LOL - Laugh Out Loud (ale i tak biore 220kg na serie i tylko czasem stosuje sterydy..)
Szacuny
49
Napisanych postów
11477
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
94174
Kreatyna Treca jest o.k. Szczególnie ta mikrorozdrobniona.
Ale glutaminą nie zawracaj sobie głowy. To peptyd glutaminowy - tani produkt wypełniający. Dokładniej to opisałem w poście "Jaka glutamina"