Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
35
oceniłem na "dobry" ponieważ smak mi nie podszedł, tzn. za słodki( piszę o smaku czekoladowym ) i jak chodzi o rozpuszczalność to dobra ale mi się trochę piany z góry robi... dopiero zaczynam je brać a więc na efekty za mało czasu .
Szacuny
0
Napisanych postów
218
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2847
Smak waniliowy znakomity, w mojej opinii lepszy od waniliowego Matrixa 5.0, którego właśnie rozpoczynam.
Dobry skład, cena nieco wygórowana jak na Treca, może przynajmniej rzeczywisty skład zgadza się z tym, co piszą na opakowaniu?
Szacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
ad3Q To się bierze według braków w diecie jak dostarczasz odpowiednią ilość produktów to białko nie potrzebne, tym bardziej mieszać go z dekstrozą mija się z celem.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
36
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
173
Rozumiem akurat u mnie z białkiem bywa kiepsko więcej pije mleka,jogurty niż jem ziarna,jajka i mięsa ( pierś kurczaka ) itp. zresztą z kaloriami i węglowodanami też kiepsko bywa.. czasami mój pierwszy posiłek jest o godzinie 13/14 bo jestem w szkole a rano nie ma czasu.. dla tego pytam o dekstrozę.. żeby dostarczyć węglowodany i kalorie.. z rana gdy nie mam czasu i po treningu.. co w takim wypadku robić?
Szacuny
0
Napisanych postów
36
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
173
Tzn tak teraz mam zamiar kupić Mass XXL od trec'a
a w następnym miesiącu po prostu postaram się dużo jeść i jeść regularnie więc same białko + L-Glutamina bym wolał..
Teraz ważę 80 kg i mam 183 cm trochę przytyć jeszcze bym chciał więc muszę jakąś dobrą dietę ułożyć!