Szacuny
1
Napisanych postów
35
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
892
Bialeczko super, w tescie wypadlo bez wpadki, smak vaniliowy zdecydowanie za slodki. Trzeba dawac duzo wiecej mleka zeby przelknac 40 gram. Prawde mowiac bialko z Holland and Barett za 55 zl ( 900g) smakowalo mi lepiej.
Rozpuszczalnosc dobra, 3 sekundy w blenderze.
Szacuny
10
Napisanych postów
12037
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
51295
Rozpuszczalność dobra, smak aż za dobry jak na białko (dużo węgli prostych musi być). Cena konkurencyjna. Wprawdzie oddałem głos na dobry ale nie jestem przekonany do tej firmy ...
Szacuny
17
Napisanych postów
109
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
962
Nie wiem czy wiecie ale to białko było poddane testom i okazalo sie ze jest najlepsze w swoim rodzaju sam jadłem je wiele razy bralem głownie na noc ale po treningu takze czekolada poprostu miod cud orzeszki polecam
Szacuny
17
Napisanych postów
109
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
962
Dlaczego nie jestes przekonany do tej firmy ja sadze ze linia spuplementow jaka oferuj TREC jest dobra po za tym odzywki składowo, smakowo sa na najwyzszej półce potwierdzaja to testy ktore wyraznie pokazuja ze wiadomo co TREC sprzedaje ale kazdy ma swoj gust:)
Szacuny
10
Napisanych postów
3215
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21170
Zakupiłem 2500gram o smaku vanilia... mowicie ze po treingu i przed snem wystarczy? wczesniej brałem Trec Ultimate Protein i byłem zadowolony dlatego kolejny zakup treca...