Siemka mam pytanko czy moge polaczy to wszystko bez zadnych nastepstw,tescia i omke juz cisne i chcialbym polaczyc to z HMB i Ctreatyna jedni mowia super a drudzy ze bym nie bral...jezeli mozecie to napiszcie chetnie zasile sie w wasza wiedze...Pozdro
...
Napisał(a)
Siemka mam pytanko czy moge polaczy to wszystko bez zadnych nastepstw,tescia i omke juz cisne i chcialbym polaczyc to z HMB i Ctreatyna jedni mowia super a drudzy ze bym nie bral...jezeli mozecie to napiszcie chetnie zasile sie w wasza wiedze...Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jestem po 7 strzalach omki i 7 tescia wyniki:
masa przed 79 kg po 87kg
lapa przed 35 cm po 41cm
klatka 101 cm po 107 cm
wzielem to co napisalem w temacie tylko zamiast hmb pyklem BCAA i dolozylem gain Bolic 6000 zostaly mi jeszcze 3 strzaly czuje sie za***iscie tylko jest jeden naprawde wielki problem caly czas ale to naprawde caly czas chce mi sie ruchac..ale to pewnie wina tescia...Zrobilem cykl razem z kumplem tylko ze kumpel jedzie na samym dopingu po zakonczeniu cyklu podziele sie pelnymi wynikami moimi i kumpla pozdro....
masa przed 79 kg po 87kg
lapa przed 35 cm po 41cm
klatka 101 cm po 107 cm
wzielem to co napisalem w temacie tylko zamiast hmb pyklem BCAA i dolozylem gain Bolic 6000 zostaly mi jeszcze 3 strzaly czuje sie za***iscie tylko jest jeden naprawde wielki problem caly czas ale to naprawde caly czas chce mi sie ruchac..ale to pewnie wina tescia...Zrobilem cykl razem z kumplem tylko ze kumpel jedzie na samym dopingu po zakonczeniu cyklu podziele sie pelnymi wynikami moimi i kumpla pozdro....
...
Napisał(a)
po co Ci kreatyna jak łaczysz testosteron i omnadren, wogóle nawet diety nie trzymaj bo przy takim cyklu bez diety napuchniesz
Zmieniony przez - TestoBoy w dniu 2010-02-03 19:39:59

Zmieniony przez - TestoBoy w dniu 2010-02-03 19:39:59
"rokjet fuel" in my vains
...
Napisał(a)
mój tryp zycia praca uczelnia i tajski nie pozwala mi za bardzo na kilka posilkow dzienne jednak kiedy uwazam i zwracam wielka uwage na to co jem....Bo przeciez jestes ym co jesz
Dzien zaczynam wczesni bo juz o 5.30
jajecznica z 4 jaj + szklanka mleka
Gdy dojade do pracy jest ok 7.00
Jabłko +serek grani albo jakis jogurt
śnaiadanie 0 10.00
kurak?tunczyk kasza albo ryz+ sok marchwiowy
2 sniadanie
chleb + szynka +pomidor+cebula
obiad tak 0 15.30
To co kobieta ugotuje nie mam na to wplywu
o 17.00
sok pomidorowy
na kolacje twarog i banam
tak to mniej wiecej wyglada kazdego dnia treningi mam co 2 dni siłka i tajski przemienie np.poniedzialek silka a wtorek tajski
szkola co 2 tygodnie
Dzien zaczynam wczesni bo juz o 5.30
jajecznica z 4 jaj + szklanka mleka
Gdy dojade do pracy jest ok 7.00
Jabłko +serek grani albo jakis jogurt
śnaiadanie 0 10.00
kurak?tunczyk kasza albo ryz+ sok marchwiowy
2 sniadanie
chleb + szynka +pomidor+cebula
obiad tak 0 15.30
To co kobieta ugotuje nie mam na to wplywu
o 17.00
sok pomidorowy
na kolacje twarog i banam
tak to mniej wiecej wyglada kazdego dnia treningi mam co 2 dni siłka i tajski przemienie np.poniedzialek silka a wtorek tajski
szkola co 2 tygodnie
...
Napisał(a)
odpuść sobie saa przy takim odzywianiu
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
koleś napisał tescia i omke juz cisne więc raczej nie przestanie 

Myję naczynia tak dynamicznie, że liczę to za trening cardio
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!