Szacuny
1
Napisanych postów
213
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
26251
Nie wiedzialem czy tu czy do "odchudzania" jak co to przeciepnąć
Nigdy nie mialem stycznosci z podobnymi specyfikami niech to bedzie przestroga dla "początkujacych" mimo stazu i kondycji, ogolnego stanu zdrowia... pewnie nie jeden zareaguje podobnie. Zazylem 1kaps przed Hiit - obecnie biegam stosunkiem 1:3, 15s sprint 45s trucht - 10x. Wplywa na psychike jak i na cialo-znacznie. Jeszcze mnie trzyma ale do rzeczy... biegam biegam... i mowie sobie : jeszcze jeden sprint, i jeszcze jeden, i jeszce jeden, przestalem liczyc, cialo chcialo i moglo ale... nie umialem zlapac oddechu zaczalem sie dusic, troche sie przerazilem, myslalem ze sie udusze spokoj mnie uratowal na prawde nie ma zartow. Wplyw na psychike jak i cialo ogromny. Moze jestem bardzo wrazliwy... ale nie jednego z "Was" moze spotkac podobna akcja czego nikomu nie zycze. zdrowia
Szacuny
26
Napisanych postów
4824
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
24923
kazdy kto chociaz troche w tym siedzi po spojrzeniu na sklad powie ze to mocny srodek,osobiscie nie bralem i raczej nie zamierzam,ale wiele osob mowilo mi i wypowiadalo sie na forum ze sklad jest troche zawyzony,w kazdym badz razie biora takie specyfiku nalezy brac mozliwosc wystapienia takich efektow
Szacuny
50
Napisanych postów
5813
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
60511
no nie wiem .. jestem po puszce.. i taka prawda, ze po porcji.. 2 kap po godzinie ..czasem 2h kladlem sie spac.. bo cos spiaco sie robilo :D .. zero problemow z pobudzeniem .. ;D .. ale po kofeinie tez tak mam :D .. :P
ale czulo sie dzialanie.. cos jakby mrowienie czy tam cieplo na brzuszku .. a moze to zzgaga lapala nie wiem.. :D ...
mam mieszane odczucia... liczylem na jakas jazde a ja spac chcialem :D...
edit
mam jeszcze 2 puchy.. ale zrobie se przerwe ;)
produkt w miare... ale zjazdow ani chodzenia po scianach nie ma mowy jak to pisali :)
Zmieniony przez - maniak7000 w dniu 2011-09-07 19:43:16
Szacuny
2
Napisanych postów
331
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
10210
Na mnie 1,3 w ogóle nie działa , żadne pobudzenie , kompletnie nic . Mogę wziąść 2-3 kapsy tested i na mnie to nie zadziała . To samo tyczy się pre-workout , jacked 1,5-2 miarki , pompa jest owszem ale pobudzenia brak .
Szacuny
1
Napisanych postów
213
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
26251
Hmmm moze macie inna tolerancje albo przezarte rezeptory mija 6-sta godzina od przyjecia 1kap, 2 posilki po drodze 2h drzemka a "faze" dalej czuje. Chyba znow chce mi sie biegac posprzatalem chalupe, piwnice... i dalej mam checi robic co kolwiek. Nie mam tam jakijes pompy czy cus. Drzemka taka mila jak na "haju" bez problemow zmrozylem oczeta. Tak przyjemnie jest
Szacuny
50
Napisanych postów
5813
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
60511
lucyfer777 <<< sek w tym, że jedyne co stosowalem od 2 lat (wlasnie koncze puche) to PP100% :D .. i kilka tabsow TSE .. :D .. pozniej przeszedlem na Tested'a .. :D wiec jak przeżarte receptory.. to od urodzenia.. bo nie mialo ich co zapchac ;) ... bo ani kawy nie pije ani coli nawet :D .. a energy drinkow to juz zupelnie :D .. a z diety to raczej bialkiem etc nie zatkam :D ..
super tolerancja..taa ale jak juz przesadze to wkurzony chodze i marudze :D .. :D:D:D
Szacuny
1389
Napisanych postów
35562
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
150829
lucyfer777 - najprawdopodobniej kofeina Cię puściła a 1,3 jeszcze trzyma. Stąd ten efekt aktywizacji jeszcze. Nie wiem czy ktoś z was miał okazję próbować czystego 1,3 bez dodatku innych stymulantów. Działanie zupełnie inne, poprawa skupienia, samopoczucia. Znajomy porównywał do działania leków antydepresyjnych takich jak inhibitory wychwytu noradrenaliny.
Z kofeiną natomiast, zwłaszcza w dużej dawce - efekt paradoksalnie inny.