****DANE PODSTAWOWE***************************************
NICK: cycek07ns
PŁEĆ: mężczyzna
WIEK: 17
WZROST: 175
NIEPRZERWANY STAŻ TRENINGOWY: 2miesiące (wcześniejsze częste kontuzje kolana zakończone operacją)
****PARAMTERY OBWODÓW*************************************
Nie podaję bo nie posiadam urządzeniu dzięki któremu mógłbym to zrobić :D
****POMIARY POZIOMU TŁUSZCZU**************************
WAGA CIAŁA: 77 tylko na jej spadku/wzroście będę się skupiał
****CEL*************************************************
REDUKCJA AGRESYWNA
INTERESUJE MNIE CZAS TRWANIA W TYGODNIACH : 2 (aby sprawdzić skuteczność metody)
POPRZEDNIO ROBIŁEM : FBW
****STAN ZDROWIA*****************************************
CHOROBY PRZEWLEKŁE: brak
PRZEBYTE KONTUZJE: Operacja kolana luty 2009r.
ALERGIE: na ubrania sportowe :D dostaję łupież pstry ;p
PROBLEMY ZDROWOTNE NIEWIADOMEGO POCHODZENIA: brak
****SPRZĘT**********************************************
PROFESJONALNA SIŁOWNIA: TAK
TYLKO ŁAWKA REGULOWANA + SZTANGA I SZTANGIELKI: TAK
TYLKO ŁAWKA REGULOWANA + SZTANGA/SZTANGIELKI I WYCIĄG: TAK
INNE DODATKI DO OPCJI KTÓRA WYBRAŁEŚ: Bieżnia
****DIETA*************************************************
Dieta orientacyjna na zasadzie :
Posiłek 1 - 9.00/10.00
Płatki owsiane 50g
Mleko 3.2%
Garść orzechów włoskich / Można 2 jaja na twaro
Posiłek 2 - 12.00/13.00
Chleb pełnoziarnisty
Ser twarogowy chudy + Oliwa z oliwek
Warzywa (ogórek,pomidor,rzodkiewka)
Posiłek 3 - 15.00 (
przed treningiem)
Mięso z piersi kurczaka
Ryż paraboliczny biały
Oliwa z oliwek
po treningu 30min - około 18:00/18.30
2banany
Posiłek 4 - 19.00 (po treningu)
Mięso z piersi kurczaka
Ryż biały paraboliczny
Posiłek 5 - 21.00
Twarożek biały
****PYTANIA DODATKOWE**********************************
CZY STOSUJESZ DOPING/PROHORMONY: NIEEEEEEEEE
CZY STOSUJESZ SUPLEMENTY: Zastanawiam się na WPC OSTROWIA ale tak to OMEGA 369 -trec
CZY STOSUJESZ SPALACZE/POBUDZACZE: STS METABOLIC ACTIVATOR 30min przed treningiem
***************************************************************
Zmieniony przez - cycek07ns w dniu 2009-07-02 18:13:32