Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

T-100 Mini test

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 7253

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 4946 Wiek 7 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 42640
Witamy i ginomena.
Testerowi natomiast życzymy POWODZENIA i MEGA PRZYROSTÓW.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
Camel007
Ja biorę chela-cynk po śniadaniu i przed snem, a chela mag 555 mg po treningu i również przed snem...Czy to odpowiednie dawkowanie?

ile MG lacznie przyjmujesz ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 572 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 28013
w dt 2 kaps chela-mag 555 mg, a w dnt 1. Dodatkowo biorę forsen 1-2 kaps. przed snem, gdzie jest 60 mg w kapsułce. Generalnie sądzę, że ok. 1000 g chelatu magnezu i 30 mg cynku to rozsądna dawka. Cwiczę 6 razy w tygodniu, dodatkowo kawa 4-5 razy dziennie, czasem coś mocniejszego...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
podliczmy w DT bierzesz 260mg MG++
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
podbilbym dawke x2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1013
Dzień 5

Dieta:
Cały dzień w biegu..uczelnia i inne pierdoły, więc zdążyłem zjeść 2 w miarę normalne posiłki, resztę bilansu uzupełniłem proszkiem, oliwa/orzechami. Na szczęście dzień nietreningowy, więc nic wielkiego się raczej nie stało;)

1) Kura, ryż, warzywa
2) WPC, orzechy
3) WPC, orzechy
4) WPC, oliwa z oliwek
5) Serek wiejski, oliwa z oliwek

Suple:
żen szeń - na czczo
T-100 - 4 kapsułki przed snem
cynk - przed snem

Zmieniony przez - rippedfreak23 w dniu 2012-02-22 15:13:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 572 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 28013
OK, ale czemu w takim razie na opakowaniu jest ostrzeżenie, żeby nie przekraczać zalecanej dawki? Zawsze to traktuję z przymrużeniem oka, zważywszy że teraz na redukcji ważę 107 kg... acha i jak z cynkiem?

Żeby nie robić spamu to Ci napiszę rippedfreak23, że sam często na uczelni w pracy (przy braku możliwości przyrządzenia pełnowartościowego posiłku) piję podwójne białko z oliwą, zagryzam migdałami.
Jestem głodny, ale lepsze to niż junk foody...
Tak, że ciśnij dalej.

Zmieniony przez - Camel007 w dniu 2012-02-22 19:35:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
1. ZN jesli formy chelatowane - bezpiecznie - przy zdrowym rozsadku - nie chodzi o to ile maksymalnie kapsulek chelatu moge w jednej porcji przyjac
jednak jesli laczymy z preparatami z preparatami zawierajacymi inne zwiazku ZN - usunalbym je z suplementacji

2. MG sadze ze srednio 400-500 mg to podstawa suplementacji w 21 wieku
przy wiekszym stresie Slawek poleca jeszcze podbic dawke - oczywiscie mamy na mysli chelaty a nie przepraty z przyswajalnoscia rzedu kilku %cent
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzień nr 6

Trening
Nogi:
1) Przysiady na suwnicy skośnej x4
2) Prostowanie nóg w siadzie/ uginanie leżąc łączona x3
3) Przysiady wykroczne x3
4) wspięcia na palce siedząc x1 100 powtórzeń

Barki:
1) Wyciskanie sztangi sprzed głowy x4
2) Unoszenie ramion w przód ze sztangą podchwytem x4
3) Unoszenie sztangielek w opadzie/ unoszenie sztangielek bokiem x3

Trening troszkę wymuszony, nie ukrywam, że nie były to nigdy moje ulubione partie;) Generalnie w ogóle zimą mi się zawsze średnio ćwiczy, więc chyba będę musiał pomyśleć nad jakąś przedtreningówką, bo jakoś nie zapowiada się na nadejście wiosny...

Dieta:
Generalnie bez większych zmian, poza zamianą makaronu na ryż. Bilans bez zmian, około 2700.

Suple:
źen szeń - 4kaps przed snem
cynk - 1 kaps przed snem
T-100 - 4 kaps przed snem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Camel007 - dla mnie samo białko z oliwą jest absolutnie nie do przełknięcia, zawsze sypie sporo kakao, cynamonu, żeby trochę zabić ten smak.. A co do spamu to test ma raczej dość luźną formę, więc śmiało;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Przyjdź i zmierz się z najsilniejszą kobietą świata!!!

Następny temat

Degustacja produktów Olimp Sport Nutrition z Perfect Body Center CH Arkadia!!!

Spalanie
Polecane artykuły