Witam serdecznie;)
Przez najbliższe 6 tygodni planuję w tym temacie przedstawiać swoje odczucia na temat suplementu T-100.
Dane:
Wzrost:178cm
Waga: 82kg
Cel:
Przerwa świąteczno-sesyjna niestety niezbyt dobrze na mnie wpłynęła, więc planuję przez te 6 tygodni powrócić do jakiegoś w miarę normalnego wyglądu. Głównym celem jest delikatne obniżenie poziomu bf z możliwie jak najmniejszymi spadkami mięsa, którego i tak niewiele mam
Dieta:
Luźna modyfikacja jem nie jem z posiłkiem przedtreningowym. Zapotrzebowanie kaloryczne na chwilę obecną to około 2700kcal i mniej więcej z takiego pułapu startuję, zależnie od postępów będę korygował.
Głównie kura, jaja, makaron, ryż, oliwa.
Trening:
3 razy w tygodniu trening siłowy. Głównie ćwiczenia wielostawowe + jedno ćwiczenie izolowane na każdą partię.
3-4 razy w tygodniu HIIT/tabata zależnie od czasu i chęci.
Suple:
T-100 2 tyg on/2tyg of po 4 kapsułki dziennie.
żen szeń - 1 kapsułka rano
cynk - 1 kapsułka przed snem
tauryna - 3-4 kapsułki przed treningiem
Poglądowa słit focia
Zmieniony przez - rippedfreak23 w dniu 2012-02-17 12:57:25
Przez najbliższe 6 tygodni planuję w tym temacie przedstawiać swoje odczucia na temat suplementu T-100.
Dane:
Wzrost:178cm
Waga: 82kg
Cel:
Przerwa świąteczno-sesyjna niestety niezbyt dobrze na mnie wpłynęła, więc planuję przez te 6 tygodni powrócić do jakiegoś w miarę normalnego wyglądu. Głównym celem jest delikatne obniżenie poziomu bf z możliwie jak najmniejszymi spadkami mięsa, którego i tak niewiele mam

Dieta:
Luźna modyfikacja jem nie jem z posiłkiem przedtreningowym. Zapotrzebowanie kaloryczne na chwilę obecną to około 2700kcal i mniej więcej z takiego pułapu startuję, zależnie od postępów będę korygował.
Głównie kura, jaja, makaron, ryż, oliwa.
Trening:
3 razy w tygodniu trening siłowy. Głównie ćwiczenia wielostawowe + jedno ćwiczenie izolowane na każdą partię.
3-4 razy w tygodniu HIIT/tabata zależnie od czasu i chęci.
Suple:

T-100 2 tyg on/2tyg of po 4 kapsułki dziennie.
żen szeń - 1 kapsułka rano
cynk - 1 kapsułka przed snem
tauryna - 3-4 kapsułki przed treningiem
Poglądowa słit focia

Zmieniony przez - rippedfreak23 w dniu 2012-02-17 12:57:25