Witam!!czy moze mi ktos powiedziec jak sie nazywa ta glowa tricepsa ktora jest zaraz nad lokciem...czy jest to glowa boczna, dluga czy przysrodkowa??mam taki problem ze mam jakies duze lokcie i jak rozluznie reke to nie mam tej czesci nad lokciem rozbudowanej i ten lokiec mi tak wystaje a dokladniej ta kosc i chcalbym to rozbudowac..zabudowac..i jakie cwiczenia powinienem robic zeby zaangazowanie tej czesci miesnia bylo jak najwieksze??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wczoraj byłem bystry i chciałem zmienić świat. Dziś jestem mądry, więc zmieniam siebie.
...
Napisał(a)
myslisz ze tam nie bylem??wg mnie to glowa boczna ale wlasnie pytam sie fachowcow bo nie jestem pewien...
...
Napisał(a)
Ćwicz i nie przejmuj się bzdurami. Mięśnie urosną i zakryją kości. Głowami zacznij się przejmować gdy łapa będzie naprawdę wielka i zachce się Tobie startować w zawodach.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat