chodzi mi o suple z USA :)
...
Napisał(a)
Cześć AnabolX mam takie pytanko warto dorzucić do TCM ?GlycerGrow ??
>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
Racuchelo jak z USA to ja bym Arginine i Cytruline kupil osobno tak jak kolega wczesniej pisal kup z tego sklepu http://www.1fast400.com/?products_id=1838 towar jest sprawdzony i tani w tym samym sklepie masz rowniez cytruline oba produkty maja bardzo dobre opinie ,zreszta jadlem je i tez moge polecic jedyny problem z arginina w proszku to moze byc smak,naprawde bardzo niedobra jest (szczegolnie AEE ,AAKG tez ale smak bardziej znosny,a jablczan arginny rowniez niedobry ale najlepszy w smaku z tych wszystkich rodzajow argininy) niestety ten ktory jest najbardziej niedobry dziala najlepiej
tak wiec jesli Ci smak niebedzie przeszkadzal to bierz a jak nie to mozesz AEE w kapsach wziasc np to bedzie OK http://www.1fast400.com/?products_id=2101 Cytruline mozesz w proszku wziasc bo smak jest dobry(bardzo kwasny)
MARCIN n2o,zalerzy czego oczekujesz po Glycergrow
w polepszeniu wynikow(wiecej miesni,sily,) Ci ten produkt niepomoze
jedynie trening powinnien byc po nim bardziej przyjemny,lepsza pompa to napewno,miesnie twardsze bardzie ubite i tyle
jak masz duzo $$$ to jako dodatek mozesz dozucic Glycergrow
choc ja bym wolal jaks bardziej zlozony stak przedtreningowy
po ktorym mozna liczyc na pompke,pobudzenie,wytrzymalosc,sile
Zmieniony przez - anabolX w dniu 2008-03-21 00:51:39
tak wiec jesli Ci smak niebedzie przeszkadzal to bierz a jak nie to mozesz AEE w kapsach wziasc np to bedzie OK http://www.1fast400.com/?products_id=2101 Cytruline mozesz w proszku wziasc bo smak jest dobry(bardzo kwasny)
MARCIN n2o,zalerzy czego oczekujesz po Glycergrow
w polepszeniu wynikow(wiecej miesni,sily,) Ci ten produkt niepomoze
jedynie trening powinnien byc po nim bardziej przyjemny,lepsza pompa to napewno,miesnie twardsze bardzie ubite i tyle
jak masz duzo $$$ to jako dodatek mozesz dozucic Glycergrow
choc ja bym wolal jaks bardziej zlozony stak przedtreningowy
po ktorym mozna liczyc na pompke,pobudzenie,wytrzymalosc,sile
Zmieniony przez - anabolX w dniu 2008-03-21 00:51:39
...
Napisał(a)
anabolX czyli prosto mówiąc nie opłaca się go kupować ??.
No ja oczekuje jak najbardziej na więcej siły, i przy tym trochę mięcha
No ja oczekuje jak najbardziej na więcej siły, i przy tym trochę mięcha

>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
jesli celem jest wzrost miesni i sily to wedlug mnie nie oplaca sie kupowac tego suplementu
Zmieniony przez - anabolX w dniu 2008-03-21 16:57:55
Zmieniony przez - anabolX w dniu 2008-03-21 16:57:55
...
Napisał(a)
Witam anabolX-mam do Ciebie pytanko-co sadzisz na temat N1-T z Universala?
Za 3 tygodnie bede konczyl cyklik ze stormu i shock theraphy i zastanawiam sie czy na natepne kilka tygodni sprobowac wlasnie powyzszy produkt. Musze dodac,ze kila miesiecy temu tez bralem shocka ze stormem i po nim wzialem tribulusa bodajze z universala+zma i ogolnie bylem bardzo zadowolony. Poprostu ostatnio zauwazylem ten produkt i jestem bardzo ciekawy jego dzialania. Z gory dzieki za odpowiedz.
Za 3 tygodnie bede konczyl cyklik ze stormu i shock theraphy i zastanawiam sie czy na natepne kilka tygodni sprobowac wlasnie powyzszy produkt. Musze dodac,ze kila miesiecy temu tez bralem shocka ze stormem i po nim wzialem tribulusa bodajze z universala+zma i ogolnie bylem bardzo zadowolony. Poprostu ostatnio zauwazylem ten produkt i jestem bardzo ciekawy jego dzialania. Z gory dzieki za odpowiedz.
...
Napisał(a)
Powiem jedno robią nas w chooja z tymi odrzywkami w stanach odrzywa 70 złoty u nas 160 -.- poprostu masakra ... i się dziwić dlaczego takie koksy na teledyskach są :D
Raz się żyje , Raz umiera
...
Napisał(a)
jaki mi polecisz stak z USA jakiś dobry (i o wiele tańszy niż w polsce jeżeli by akurat był) bo będe zamawiał jedną rzecz to chce rzeby mi się opłacało
ja myśle że może green magnitude ??? ile w USA kosztuje ???
ja myśle że może green magnitude ??? ile w USA kosztuje ???
...
Napisał(a)
anabolX mam prośbę czy mógłbyś mi napisać tylko tak oraientacyjnie ile mogła by kosztować przesyłka z bodybuilding do polski 6 odżywek każda po 1 kg o kwocie około 200 dolców
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Zestaw na spalanie
Następny temat