Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
182786
TyToNieJA jw nie odzywaj sie jak nie wiesz
moga Ci CLO wbic .... zawsze jest wlasnie to ryzyko
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
0
Napisanych postów
72
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1838
SLuchaj jesli paczka bedzie warta 200$ a oni mi napisza ze 30$ wiadomo dlaczdego. Mimo wszystko mi to skonfiskuja to co ja bede musial osobiscie do nich jechac im to tlumaczyc co to jest czy wystarczy ze jakies pismo wysle ? A druga sprawa to czy mnie nie ukaraja w zaden sposob.
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2649
siemasz anabolX mam do Ciebie pytanie. Mamuśka w USA kupiła mi NxLabs Anavol, dwa razy po 180caps. i nie wiem za bardzo co to za suplement, pośpieszyła się trochę bo miałem jej wysłać nazwy czego potrzebuje, jak sądzisz warto to wysyłać czy ma lepiej oddać i zamienić na coś lepszego?
produkt nie jest zly ,bralem go ze 2 lata temu albo nawet i dawniej to bylo
ale trzeba duzo kapsow tego jesc ,tak wiec te 2 opakowania by Ci poszly na 1 cykl + jak by to byl cykl kreatynowy to i tak bys musial kreatyne dokupic bo z samego Anavola to za malo
tak wiec Anavol jako dodatek do kreatyny lub jakiegos stacku mozesz dac
tylko drogie to jest bo ok $60-70 za 2 opakowania
za ta cene mozna lepsze suple kupic
ja bym wymienil
Szacuny
1
Napisanych postów
459
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7964
a wiecie moze co z odzywek z usa biora tamtejsi zawodnicy nfl czy rugby??a czy np jakby paczka z usa poszla najpierw przez uk a potem do pol to tez jest mozliwosc cla czy cos takiego??
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2649
Ok to powiem Mamuśce żeby wymieniła, a powiedz mi jeszcze jedno czy Storm z Universala może być w płynie bo była na grennpolinie i mówi że w płynie widziała, i jak już mam okazje to poradź mi jakiś dobry stack, i napisz ile go kupić żeby starczyło na cykl, wielkie dzięki za odp.