Szacuny
2
Napisanych postów
203
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1251
czarnuchok napisał : sam jestem ciekawy co tam jest naprawdę, kiedys juz sports one wydalo no-cre-x3 i wyszla straszna lipa, mimo ze mialobyc mocniejsze od xpanda a na etykiecie byly prawdziwe czary mary (500mg r-ala)
czyli jaka jest twoja opinia o no-cre-x3? ;> pozdrawiam
Szacuny
6
Napisanych postów
1838
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38624
staków nie ma co żałować chyba że ktoś się jara jak mu przedramiona puchną Na no Crex3 już pisałem nie raz - straszna lipa (ten ze starym opakowaniem miałem) żadnego dodatkowego efektu na treningu.
Jakiś czas temu miałem Zellbolan na którym mi żyły wypruwało (byłem zachwycony) teraz jestem na TCM olimpa i Cytruline(kupiłem okazyjnie) też Olimpa - po prostu produkty które działają więc nie ma czego żałować bo jednak pieniędzy trochę kosztują
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
43
witam
mam 16 lat i cwicze juz rok... na poczatku na sucho pozniej troche hmb, kreatyna geinery... troche to slabe i wogle :P i chce cos mocniejszego. czy wszystko bedzie ze mna okej gdy zaczne brac cos z wyzej wymienionych? :>
a drugie pytanie to co dla mnie byscie polecili? bo ja nie orientuje sie w stekach nic. myslalem nad NOZ ale nie wiem... jakies propozycje?
prosze o odp
Szacuny
13
Napisanych postów
457
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2504
hm a ile tej krety było ? wcześnie zacząłeś z odżywkami... słuchaj jeśli zrobiłeś już jeden dobry cykl na krecie mono to teraz powinieneś zarzucić jakiś jabłczan ewentualnie cytrynian kreatyny, co do staków to najpierw poćwicz, zwiększ swój staż a potem jeśli już koniecznie chcesz to zapodaj sobie 2x cell pumpa (tanio i zapoznasz się z działaniem staków) a następnie po 4-6 tygodniach przerwy zarzuć sobie 2x xpand
Ja wyp*****lam ciężary a Ty sam gryf
"Wygląd z tyłu masz taki jak byś od dziecinstwa był używany zamiast konia do orania ziemi."