Bedzie to moj pierwszy powazny test, tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak zaprosic i mam nadzieje, ze moja opinia bedzie obiektywna.
...
Napisał(a)
Nie masz porównania,
jeśli to twoj pierwszy stak to i na mono z argininą i tauryną bedziesz sie czuć za***iscie
no i bede obserwował,
sam mysle coby tu wrzucic bo konczy mi sie knockout i nie wiem, chyba bx crevolution (najlepsze kreatyny zawiera). pozdrawiam
jeśli to twoj pierwszy stak to i na mono z argininą i tauryną bedziesz sie czuć za***iscie

no i bede obserwował,
sam mysle coby tu wrzucic bo konczy mi sie knockout i nie wiem, chyba bx crevolution (najlepsze kreatyny zawiera). pozdrawiam
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
Tu moze byc problem, ale zobaczymy jakie beda efekty.
Do tej pory nie bralem za wiele kreatyny. Dotychczasowe cykle to:
TCM Olimpu 300caps nastepnie Kre-Alkalyn Olimpu a ostatnio Cell Pump 665g+Knockout 500g.
Jak widac bylo tego bardzo malo. Z dwoch cyklow bylem bardzo zadowolony, z Kre-alkalyn juz mniej.
Pozdrawiam i zycze milej nocy.
Do tej pory nie bralem za wiele kreatyny. Dotychczasowe cykle to:
TCM Olimpu 300caps nastepnie Kre-Alkalyn Olimpu a ostatnio Cell Pump 665g+Knockout 500g.
Jak widac bylo tego bardzo malo. Z dwoch cyklow bylem bardzo zadowolony, z Kre-alkalyn juz mniej.
Pozdrawiam i zycze milej nocy.
...
Napisał(a)
ech no stacki i ich ceny jak dla "hamerykanina" super. Szkoda tylko że u nas ceny światowe a zarobki afrykańskie
.

Tylko Umarli widzieli koniec wojny... Ci co przeżyli, nie zobaczyli..
...
Napisał(a)
mamy najnizsze ceny po usa na świecie panowie.
tak właśnie w Polsce jest najtaniej.
tak właśnie w Polsce jest najtaniej.
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
Co nitrix blasta to testowal go tez onkel i pepis
Zmieniony przez - ojdan w dniu 2006-12-26 00:44:35

Zmieniony przez - ojdan w dniu 2006-12-26 00:44:35
...
Napisał(a)
i jak wspomina nitrica?
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
wszystko jasne 

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Zestaw na spalanie
Następny temat