Siema Trix3
Z 1fast400 jadlem:
CLA - ale to niewarto jesli liczy sie na jakies widoczne efekty ,jedynie jako zdrwowotny pdodukt.
Jadlem tez Ethyl ester Creatyny: Jak dla mnie najlepszy ester z samych kreatyny dostepny na rynku (dobre efekty i bardzo tani)
Kolejna rzecza jaka jadlem to Rhodiola rosea:rowniez jestem bardzo zadowolony- chyba najbardziej ze wszystkich suplementow z fast.
Ethylu argininy niebralem ,bralem tylko zwykla forme argininy ,lanczylem to z Ornityna rowniez z Fast ,jadlem to przed snem -jedyne co zauwazylem to lepsza regeneracja i lepsza jakosc miesni(gestsze),smak Argininy to najgorsze co mialem w zyciu w ustach.
Bralem tez Tauryne:efektow zadnych niezauwazylem
Jablczan cytruliny kupuje juz od roku : bardzo dobze mi wchodzi,lepsza pompka na treningu i wieksza chec do treningu -dobry smak(duzo kwasniejszy od cytryny)
Teraz biore Beta alanine z FAST ,dziala jak powino dzialac(pobudzenie ,lekkie mrowienie skory).
Mialem kiedys tez Betaine ale po 2 zjedzonych porcjach wyzucilem ,bylo tak strasznie niedobre w smaku.
No i teraz mam kupiona Leucyne ,ale jeszcze tego nieprobowalem.
Ostatnio kupilem Kofeine tez fast:tez dobze dziala.
Mialem jeszcze kilka rzeczy z Fasta ,ale teraz nieprzypominam sobie dokladnie co to bylo.Ogolnie zadowolony jestem z tych supli bo sa bardzo tanie i efektywne
Tylko jak kupisz i paczke otworzysz to sie niezdziw ze jakies opakowania dziwne (takie maja byc)czyli zwykle biale plastikowe pudeleczko,naklejka wydrukowana na drukarce tylko z nazwa
suplementy i ile wazy 1/4 lyzeczki danego suplementu.Teraz sie juz troche nawet poprawili bo ostatnio jak kupilem leucyne to bylo w takim pudelku jak Xpand i nawet zaczeli dawac membrane zabezpieczajaca oraz folie na wierzchu.
pzdr.
Zmieniony przez - anabolX w dniu 2006-05-24 16:56:46