Wiele moich prób aby schudnąć nic nie dały.Trenowałem ostro stosowałem dietę i brałem suple i nic.Chce po raz kolejny podjąć rękawice. Pomóżcie ułożyć mi odpowiednią dietkę trening i ewentualnie suple.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Najpierw napisz cos o sobie. Twoje wymiary, jak do tej pory trenowales, jaka miales diete... Wtedy napewno cos Ci doradzimy
Pozdrawiam
Jest dobrze... a bedzie jeszcze lepiej :)
Pozdrawiam
Jest dobrze... a bedzie jeszcze lepiej :)
...
Napisał(a)
Wiek 20 wzrost 176 waga 90 kg.trenowałem codziennie rowerek stacjonarny 60 minut i zamierzam do tego wrócić. Co do diety to śnadanie jakaś bułka z pomidorem obiad ziemniaki kotlet schabowy mielony ale przeważnie jadłem pierś z kurczaka a kolacja jakaś bułeczka.Niekiedy pizza ale to raz na jakiś czas.Wiecie nieraz wódeczkja czy piwko jak są jakieś imprezki.
...
Napisał(a)
Wypelnij profil.
Opisz jaka diete (DOKLADNIE z gramatura) stosowales, ile aerobow, jaka aktywnosc miales przedtem.
Dieta, ktora opisales ma troche bledow (ilosc posilkow, produkty).
______
Kawosz
Zmieniony przez - Marcinecki w dniu 2003-12-05 20:01:05
Opisz jaka diete (DOKLADNIE z gramatura) stosowales, ile aerobow, jaka aktywnosc miales przedtem.
Dieta, ktora opisales ma troche bledow (ilosc posilkow, produkty).
______
Kawosz

Zajrzyj i moze cos dopisz: https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=114662
Zmieniony przez - Marcinecki w dniu 2003-12-05 20:01:05
pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!