Jak sie nauczyc szybko szpagatu? Zna ktos jakis dobry treningu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Haha...ale dobre szybki szpagat....Tak nie można...to trzeba się dużo i sumiennie rożciągać...to tak jak ja bym extra szybko 300kg chiał wycisnąć
...
Napisał(a)
Ja znam...
1. Idz na siłownie z czterema silnymi chłopami.
2. Nałóż na sztange minimum 300 kg.
3. Zoreintuj sie czy przy wykonanym szpagacie nie zachaczysz nogami o ściany.
4. Stań w jak największym jaki potrafisz zrobić rozkroku.
5. Powiedz komplom żeby ściagnęli sztange ze stojaków i położyli ci ją na barkach (tak jak np. w przysiadach)
6. Koledzy muszą cały czas trzymać sztange, a ty w tym czasie dobrze ulóż dłonie.
7. Gdy już wszystko bedzie gotowe pożegnaj sie z kolegami.
8. Na raz dwa trzy...komple puszczają sztange!!! i szpagat gotowy i to w jakim stylu!!!
I ot cała filozofia!!!

1. Idz na siłownie z czterema silnymi chłopami.
2. Nałóż na sztange minimum 300 kg.
3. Zoreintuj sie czy przy wykonanym szpagacie nie zachaczysz nogami o ściany.
4. Stań w jak największym jaki potrafisz zrobić rozkroku.
5. Powiedz komplom żeby ściagnęli sztange ze stojaków i położyli ci ją na barkach (tak jak np. w przysiadach)
6. Koledzy muszą cały czas trzymać sztange, a ty w tym czasie dobrze ulóż dłonie.
7. Gdy już wszystko bedzie gotowe pożegnaj sie z kolegami.
8. Na raz dwa trzy...komple puszczają sztange!!! i szpagat gotowy i to w jakim stylu!!!

I ot cała filozofia!!!

..::JUST DO IT::..
...
Napisał(a)
dobre face
a ja sie nauczyem dosc szybko szpaatu, -- najpierw roiblm TYLKO rozpychanie kolan jak juz umialem to probpowalem na rozgrzewke kopnieęcia gore. i potem szpagaty :) i jakos 3-4 miechy i bylo na impreskach po znieczuleniu juz moglem

a ja sie nauczyem dosc szybko szpaatu, -- najpierw roiblm TYLKO rozpychanie kolan jak juz umialem to probpowalem na rozgrzewke kopnieęcia gore. i potem szpagaty :) i jakos 3-4 miechy i bylo na impreskach po znieczuleniu juz moglem

...
Napisał(a)
Ok .
Jak byś potrzebował np. wózka dla inwalidów to daj znać...zrobie jakiś wygodny, taki ze szybko wrócisz do formy
Jak byś potrzebował np. wózka dla inwalidów to daj znać...zrobie jakiś wygodny, taki ze szybko wrócisz do formy

..::JUST DO IT::..
...
Napisał(a)
jak wroce do formy przecierz wlasnie wtedy bede w formie szpagatowej albo w gipsie 

...
Napisał(a)
jest sporo cwiczen na szpagat, poszukaj na google, ja po 2 latach chodzenia na karate robilem "babski", a do tureckiego brakowalo 3,4 cm., wszystko da sie zrobic tylko powoli bo cosa nie wytrzyma pozrdo
...
Napisał(a)
Ja do zrobienia szpagatów rozciągałem sie przez 2 miechy. Z tym że damski robiłem już po 2 tygodniach. Moim zdaniem najważniejsza jest solidna rozgrzewka(wg. mnie najlepszy jest bieg w miejscu przez minimum 5 min, a pożniej pajacyki:D), az pozadnie sie rozgrzejesz i poczujesz pot na ciele.
Później różne ćwiczenia rozciągające, jesli chcecie moge wrzucic moj plan treningowy na rozciąganie. Ewentulne pytania kierujcie na moje gg(4244434).
Pozdrawiam
Później różne ćwiczenia rozciągające, jesli chcecie moge wrzucic moj plan treningowy na rozciąganie. Ewentulne pytania kierujcie na moje gg(4244434).
Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!