Szacuny
5
Napisanych postów
366
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1926
Witam!
Mam pytanie odnośnie szpagatu. Mam 21 lat i chciałbym się nauczyć szpagatu. Słyszałem kiedyś od kumpla że w tym wieku szanse są bardzo niskie. Czy to jest prawda ? Czy może jednak w tym wieku można się tego nauczyć?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
SFD FIGHT CLUB
"Dla tryumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili."
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
można... może ci być trudniej niż młodemu chłopcu... ale nie jest to nierealne... przy odpowiednim zaparciu i silnej woli napewno zrobisz,, jedynie może ci to zając wiecej czasu...
rozciągaj sie rano jak wstaniesz z łużka...oczywiście najpierw rozgrzewka...
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jasne ze mozna, znam goscia ktory ma teraz 30 lat i trenuje 4 lata - robi szpagat.
UWAGA: Jeżeli stwierdzisz, że udzielona Ci odpowiedź jest wartościowa, to nie zapomnij kliknąć na link znajdujący się w prawym-dolnym rogu pod daną wypowiedzią! Pozwala nam to na ocenę użytkowników i tematów.
-
Szacuny
5
Napisanych postów
366
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1926
OK dzieki chłopaki za odpowiedzi, teraz niepozostaje mi nic innego jak ostro trenować. Sogów niemoge dać bo niemam abonamentu, ale jestem wdzięczny :)
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
SFD FIGHT CLUB
"Dla tryumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili."
Szacuny
124
Napisanych postów
34575
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
195972
Będzie ciężko Ale powodzenia
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Teksty typu "w tym wieku, to juz...", albo "bedzie ciezko" mozna miedzy bajki wsadzic.
UWAGA: Jeżeli stwierdzisz, że udzielona Ci odpowiedź jest wartościowa, to nie zapomnij kliknąć na link znajdujący się w prawym-dolnym rogu pod daną wypowiedzią! Pozwala nam to na ocenę użytkowników i tematów.
-
Szacuny
124
Napisanych postów
34575
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
195972
No tak, przecież dojście do szpagatu jest za***iście łatwe
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
w SW nic nie jest latwe
-
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
heh. ja zaczalem cwiczyc szpagat 4 michy temu i jkuz po 2 miechach robilem caly az tu nagle ... kontuzja miesien pękl! i jak narazie mam z nim troche problemow bo przeszkasdza mi to w treningacH.ale powodzenia i ostroznie
Kazdy czlowiek jest jak ksiezyc, ma druga strone ktorej nie pokazuje NIKOMU!