pierwszy tydzień września
...
Napisał(a)
dzieki za odpowiedź, producentem biąłka bedzie Trec czy ktoś inny, jesli mozesz na to odp to bede wdzieczny 

Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
wielkie dzieki. w takim razie czekam na pojawienie sie nowosi i trzeba bedzie coś zamówić.
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
...
Napisał(a)
Na razie pierwszy trening za mną i powiem szczerze, że PP mnie zaskoczył i spełnił moje oczekiwania. Beta alaniny może jakoś za specjalnie nie czułem, ale pompa była straszna. Nie mogłem wykonać pompek na poręczach bo tak mi ręce spompowało.
Odnośnie PP mam pytanie czy warto brać 1/2 porcji PP w dzień bez treningu czy lepiej zostawić na następny cykl??(aktualnie mam pure power+sfd pure creatine)
Odnośnie PP mam pytanie czy warto brać 1/2 porcji PP w dzień bez treningu czy lepiej zostawić na następny cykl??(aktualnie mam pure power+sfd pure creatine)
...
Napisał(a)
j/w chlopaki
moze sie nawet okazac ze pod koniec cyklu wiecej trzeba bedzie sypnac, to jak znalazl wtedy.

moze sie nawet okazac ze pod koniec cyklu wiecej trzeba bedzie sypnac, to jak znalazl wtedy.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Niewiem czemu nie moge dodac opini na stronie sklepu(czasem wydaje mi sie ze opinnie tam sa poprostu ustawiane)
Ale co do produktu(mowie tylko o moich wrazeniach)
po wypiciu odrazu cala skora na twazy mi zmrowiala niezle pobudza pompa tez jest ale nie taka duza ale po dluzszym stosowaniu okolo tyg zaczely na skorze pojawiac sie znamiona jak by odpazenia ktore sie nie goily po odstawieniu srodka i leczeniu wszystko wrocilo do normy nie wiem albo jestem uczulony na jakis skladnik albo cos jest nie tak ze skladem ale to tylko moje wrazenia ocene dal bym 3\5
Ale co do produktu(mowie tylko o moich wrazeniach)
po wypiciu odrazu cala skora na twazy mi zmrowiala niezle pobudza pompa tez jest ale nie taka duza ale po dluzszym stosowaniu okolo tyg zaczely na skorze pojawiac sie znamiona jak by odpazenia ktore sie nie goily po odstawieniu srodka i leczeniu wszystko wrocilo do normy nie wiem albo jestem uczulony na jakis skladnik albo cos jest nie tak ze skladem ale to tylko moje wrazenia ocene dal bym 3\5
...
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!