witam, jak dawkowac w dni treningowe i nie treningowe tego Power Bulka z SFD??? niestety na opakowaniu nic nie pisze....
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie jest napisane bo każdy ma inne dawkowanie, odżywki stosujesz wg braków w diecie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Jak masz posiłki ok to nie zastępujesz bo i po co, dajesz wtedy jak masz braki, bo chyba przed zakupem policzyłeś sobie ile kalori i BTW dostarczasz w diecie?
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Dietka_na_mase_do_oceny_do_oceny:_-t915176.html tu jest moja dieta, dostarczam 3800 kalorii dziennie, moglbys mi pomoc jak to brac dokladnie?
...
Napisał(a)
stosujesz sie do tej diety?
jak z postepami, waga rosnie?
bo nie wyglada z tej rozpiski zebys potrzebował odzywki
jak z postepami, waga rosnie?
bo nie wyglada z tej rozpiski zebys potrzebował odzywki
...
Napisał(a)
stosuje sie bardzo dokładnie, posiłki są smaczne, jak narazie nie moge powiedziedziec o postepach bo za krotko ja stosuje, ale jak tylko cos przybiore i bedzie git, napewno napisze

...
Napisał(a)
to potrenuj najpierw z ta dietka, a jak nie bedzie szło jak trzeba to wtedy dorzucisz sobie kalorii w postaci tego bulka po treningu np.
i edytuj posty, ikona z zołtym ołowkiem
i edytuj posty, ikona z zołtym ołowkiem

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!