Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Rozpietki a masa klatki!!!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5669

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 160 Wiek 31 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3848
Witam. Mam pytanie otoz cche rozwinac srodek klatki a slyszalem ze rozpietki buduja boki wiec mam stosowac dalej rozpietki??

Dla amatorów ważniejsza powinna być technika, aniżeli ciężar.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 98 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 978
rozpietki (tak slyszalem) "ksztaltuja" klatke... ja polecam dalej robic. srodek mozesz wyeksponowac na lawce ze sztanga

mały wielki chłopiec:P

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1440 Napisanych postów 4154 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 73856
Z tego co wiem, to na środek klatki dobrze robią rozpiętki na wyciągach ze skrzyżowaniem rąk.

Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 160 Wiek 31 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3848
w tym problem ze nie mam wyciagu :D:D mozna to jakos zastapic podstawowym sprzetem??

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 98 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 978
pozioma lawka i sztanga zdzialaja wszystko. rozpietki ze skrzyzowaniem rak mozesz robic hantlami jesli dobrze rozumiem o jakie cwiczenie chodzi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1440 Napisanych postów 4154 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 73856
Ciężko bo ciężary wolne ciągną w dół a wyciągi ciągną pod kątem. Przy użyciu hantli nie ma takiego samego efektu.

Zmieniony przez - fsl w dniu 2008-03-31 22:16:50

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
na troche mniejszych ciezarach (ja bynajmniej) dawalem rade. mozna zawsze hantle przymocowac jakos od czego sa linki sznurki itp

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a co ty na to jakbym na lawce polozyc sie bokiem na ramieniu i ciagnac jedna hantle do gory??:):) i tak zmiane reki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie za bardzo kminie jak to ma wygladac...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale przy tym ćwiczeniu to będą naramienne pracować a nie klatka. Musiałbyś to robić ręką na której leżysz, a ta jest unieruchomiona bo... leżysz na niej ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no wlasnie chodzi mi o ta reke na kltorej nby leze ale tulowiem moge lezec na lawce a barek wystawac spod konca lawki:) i juz na nim nie leze i cw. mozna zrobic:)

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kilka pytań do FBW

Następny temat

Plan treningowy dla początkującego

Spalanie
Polecane artykuły