Bardzo prosze o wskazowki. Na dzien dzisiejszy nie mam planu ani treningowego ani menu. Po prostu jem same zdrowe produkty i bezcukru oraz tluszczy zwierzecych. W diecie wystepuje tylko tluszcz roslinny i biako z ryb jogurtow czy drobiu. Jesli dobrze zjem to mam sile rozwijac miesnie na silce jesli nie to nie mam sily na nic.. Mam spory problem z redukcja kalorii choc staram sie jesc mase warzyw przez caly dzien i owoce (lub smoothie) z rana. Kiedys spalilem cala mase i zredukowalem wage z 92kg do 82kg w ciagu pol roku obcinajac kompletnie wegle i robiac tylko kardio ale potem postanowilem dac sobie spokuj z silka. Po 3 latach gdy wazylem znow 85kg postanowilem wrocic na silke, robiac ciwiczenia ogolnorozwojowe i pijac odzywki proteinowe zbudowalem troche masy miesniowej w partiach na ktorych mi zalezalo oraz wzrosla moja sila jednak z kazdym milimentrem obwodu miesni przyrastal lawinowo w centymetrach brzuch.. W rezultacie mam okropna otylosc trzewna (wewnatrzbrzuszna) i wygladam jakbym mial pilke do siatki w brzuchu. Nie wiem jak to zrobic by moc spalic sama otylosc brzuszna nie gubiac przy tym masy miesniowej i nie tracac calego zapalu do cwiczen bo o glodzie na silke po prostu chodzic nie potrafie..
Help!
ps. czy wazenie kazdej porcji jedzenia na wadze kuchennej jest konieczne by wyliczac te kalorie dzienne i co jesli po calym dniu i obcieciu tylko 100kcal na tydzien dalej po treningu czuje glod i pieczenie w miesniach..?
Help!
ps. czy wazenie kazdej porcji jedzenia na wadze kuchennej jest konieczne by wyliczac te kalorie dzienne i co jesli po calym dniu i obcieciu tylko 100kcal na tydzien dalej po treningu czuje glod i pieczenie w miesniach..?
Krzysztof Piekarz